Στην εποχή μας, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο φλερτ, ωστόσο με τα tips που σου δίνουμε θα καταφέρεις να βγεις ξανά στον… πραγματικό κόσμο χωρίς άγχος, φλερτάροντας καλύτερα από ποτέ!

-Πέτα μακριά το τηλέφωνο

Είναι αυτονόητο. Κοίτα τον κόσμο γύρω σου. Το να βγεις και να ασχολείσαι με το τηλέφωνο και να μην δίνεις σημασία στο τι συμβαίνει γύρω σου δεν θα σε κάνει να φλερτάρεις. Άσε το τηλέφωνο σου (τα smartphones μας έκαναν ζημιά) και το tablet μακριά. Βγήκες σε ένα μπαρ για να πιείς το ποτό σου και να ασχοληθείς με τον κόσμο γύρω σου. Όχι για να παίξεις με το κινητό σου.

-Πιάσε τη συζήτηση

Μην φοβάσαι να ανοίξεις διάλογο με έναν άλλον άνθρωπο. Είναι όντα σαν και εσένα! Πάρε θάρρος και ξεκίνα μια έξυπνη συζήτηση προσπαθώντας να βρεις κοινά ενδιαφέροντα. Ο μόνος λόγος για να τσεκάρεις το κινητό σου είναι αν το ακούσεις να χτυπάει ή έχεις μήνυμα. Όλα τα υπόλοιπα… απαγορεύονται δια ροπάλου!

-Χαμογέλα, κάνει καλό

Ένα χαμόγελο πρέπει να είναι αυθόρμητο. Μην χαμογελάς στους γύρω σου σαν να είναι… υποχρέωση.  Οι singles ψάχνουν άλλους… singles. Χαμογέλα σε όσους νιώθεις πως σε κάνουν να νιώθεις ωραία. Το χαμόγελο είναι εκείνο το οποίο θα σου ανοίξει τις… πόρτες προς το σωστό φλερτ!

-Παίξε με τα μάτια

Ψάξε για την κατάλληλη ματιά αλλά μην κοιτάς επίμονα. Μια επίμονη ματιά μπορεί να δώσει τη λάθος εντύπωση, είτε της απεγνωσμένης είτε της… ψυχασθενούς!  Προσπάθησε οι ματιές σου να είναι διακριτικές και ρομαντικές. Όχι, σαν να έχεις βγει από ταινία θρίλερ!

-Η προπόνηση κάνει τη διαφορά

Να είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση, χαμογελαστή και ευγενική. Η… προπόνηση στο φλερτ θα σε κάνει καλύτερη. Αν δεν τα καταφέρεις την πρώτη φορά, μην απογοητεύεσαι! Υπάρχουν ευκαιρίες να κάνεις πρακτική και να βρεις τον σωστό τρόπο για να προσεγγίσεις το αντικείμενο του… πόθου σου!