Η εμφάνιση δεν είναι το παν. Πέρα από ένα αντικειμενικά όμορφο πρόσωπο υπάρχουν και άλλα πράγματα που σε κάνουν ελκυστική και σχετίζονται όλα με την προσωπικότητα σου.

Ένα όμορφο πρόσωπο, ένα καλογυμνασμένο σώμα, τα εκφραστικά μάτια, είναι κάποια από τα πρώτα πράγματα που κοιτάει ένας άντρας σε μια γυναίκα. Δεν είναι όμως τα μόνα που θα σε κάνουν ελκυστική στο άλλο φύλλο. Απεναντίας υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που κάνουν μια γυναίκα εξίσου εντυπωσιακή και δεν έχουν να κάνουν με την εξωτερική της εμφάνιση.
Ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η προσωπικότητα κερδίζει περισσότερους πόντους και είναι δυνατή να σου χαρίσει τον άντρα των ονείρων σου. Αρκεί να παίξεις τα χαρτιά σου σωστά.

Η ευγένεια
Η ευγένεια σε μια γυναίκα είναι αρετή. Το να μιλάς όμορφα, να έχεις εκλεπτυσμένους τρόπους και να προσέχεις τον τρόπο που περπατάς και στέκεσαι μπορεί να σου χαρίσει πολλά περισσότερα από δυο καλλίγραμμα πόδια.

Η θετική αύρα
Ναι, η αύρα δίνει πόντους. Σε κάνει πιο θελκτική, ενώ δίνει την δυνατότητα στον άλλον να σε πλησιάσει πιο εύκολα.

Το χιούμορ
Γιατί το χιούμορ είναι αδιαμφισβήτητα σέξι. Και μια γυναίκα που μπορεί να αυτοσαρκάζεται και να γελάει με την ψυχή της κερδίζει την παρτίδα.

Το πάθος
Γιατί τι είναι μια γυναίκα αν δεν είναι παθιασμένη; Enough said!

Η αυτοπεποίθηση
Ίσια πλάτη, περπάτημα γεμάτο αυτοπεποίθηση και μπόλικος αέρας. Πρόσεξε μόνο μην μπερδέψεις την αυτοπεποίθηση με τον σνομπισμό και βγεις χαμένη.

Το να είσαι άνετη με την σεξουαλικότητα σου
Το έχουν πει πολλοί. Δύσκολα μπορείς να αντισταθείς σε μια γυναίκα που ξέρει τι της αρέσει και δεν φοβάται να το ζητήσει.

Το προσωπικό της στιλ
Δεν έχει σημασία πόσα trends ακολουθείς και πόσο μέσα στη μόδα είσαι. Αν δεν έχεις το δικό σου προσωπικό στιλ και την δική σου σφραγίδα στην εμφάνιση σου δεν είναι μοναδική.