Είναι ωραίο πράγμα ο έρωτας. Γι’αυτό όταν σου χτυπάει την πόρτα δεν έχεις παρά να το χαρείς και να το απολαύσεις χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Ωστόσο βέβαια, όταν βρίσκεσαι στις αρχές με τον φίλο σου, μπορείς να καταλάβεις αν όλο που νιώθεις είναι ενθουσιασμός ή όντως έρωτας. Υπάρχουν κάποια σημάδια, όπως τα παρακάτω, που σε βοηθούν να το καταλάβεις.

tumblr_mw2s2reDcq1sor4z6o1_500

1. Είσαι συνέχεια με ένα χαμόγελο!

Μεγαλύτερο και από αυτό της Julia Roberts ένα πράγμα. Χωρίς να υπάρχει λόγος -βασικά υπάρχει- πιάνεις τον εαυτό σου να χαμογελάει μέχρι τα αυτιά προκαλώντας αυτή την όμορφη λάμψη πάνω σου. Είναι μεταδοτικό επίσης, να ξέρεις.

2. Τον σκέφτεσαι συνέχεια!

Απ’το πρωί που θα ξυπνήσεις, μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθείς. Σκέφτεσαι την ημέρα που γνωριστήκατε, την ημέρα που βρεθήκατε και όλα όσα θέλεις να περάσεις μαζί του. Το γεγονός ότι βλέπεις μέλλον με εκείνον, δείχνει πως είσαι σε πολύ καλό δρόμο.

3. Δεν υπάρχει άλλος στο οπτικό σου πεδίο!

Βγαίνεις έξω και δεν υπάρχει άντρας για σένα δεξιά και αριστερά. Και στον πλανήτη ολόκληρο μη σου πω. Αδιαφορείς ακόμα και για εκείνον που σε φλερτάρει.

4. Δεν σου φτάνουν οι ώρες μαζί του!

Όταν συναντιέστε οι 3 ώρες που είστε μαζί δεν σου φτάνουν. Μια όλοκληρη ημέρα να είστε μαζί, θα είναι το καλύτερο σου.

5. Το στομάχι κλείνει!

Δεν έχεις όρεξη να φας τίποτα, ακόμα κι αν στο σπίτι υπάρχει το αγαπημένο σου φαγητό. Μάλιστα φτάνεις και σε σημείο να ξεχνάς ότι κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της ημέρας, πρέπει να βάλεις κάτι στον οργανισμό σου.

Άντε βρε, με το καλό!