Είναι γνωστό πως η γιόγκα αυξάνει την επίδοση σου στο κρεβάτι και είναι ικανή να σε μετατρέψει σε sex guru! Τι νομίζεις έκανε ο Sting και οι αποδόσεις του παραλίγο να μπουν στο βιβρλίο Γκίνες; Και επειδή κάνουμε χρόνια γιόγκα, είπαμε να εφαρμόσουμε κάποια γνωστά τρικς στο σεξ. Και ναι, κάτι ξέρει ο Sting!

Προσπάθησε να τα εφαρμόσεις και εσύ με τον σύντροφο σου και δες την ερωτική σου ζωή να απογειώνεται.

1 Κράτησε οπτική επαφή: Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να έρθεις κοντά με τον σύντροφο σου τόσο σωματικά όσο και ψυχικά και δεν υπάρχει τίποτα πιο αποδοτικό από ένα συνεχές κοίταγμα στα μάτια του. Η οικειότητα είναι ικανή να πολλαπλασιάσει την επιθυμία που τρέφεται ο ένας για το πρόσωπο του άλλου και να κάνουν το σεξ πιο έντονο.

2 Να έχεις ευτοπεποίθηση για το σώμα σου: Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο σεξουαλικό από μια γυναίκα που αγαπάει τον εαυτό της και καταλαβαίνει πως το να έχεις αυτοπεποίθηση είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να την αγαπήσει και ο άλλος. Ενώ την ώρα του σεξ οι ανασφάλειες απλά δεν έχουν χώρο.

3 Κάνε το twist: Μια απλή στάση της γιόγκα με μια μικρή ανατροπή. Την στιγμή που ένας θα έχει το χέρι του στο μοιρό του άλλου για να τεντωθεί, ξεκινήστε να αγγίζεστε στις επίμαχες περιοχές. Δες το σαν ένα μικρό προκαταρκτικό παιχνίδι!
twist

4 Εδραιώστε τις Γυμνές Κυριακές: Κάντε το την προσωπική σας λατρεμένη συνήθεια, τις Κυριακές να ξυπνάτε και αν πίνετε καφέ μαζί, γυμνοί. Αν θέλετε αγκαλιά, αν θέλετε καθισμένοι αντικριστά. Και απλά κάντε ότι κάνετε συνήθως. Το να μοιράζεσαι τόση οικειότητα με τον σύντροφο σου βοηθάει στο πως αντιλαμβάνεστε την σεξουαλικότητα σας και την άνεση σας. Φυσικά τα λεπτά πριν βρεθείτε στο κρεβάτι είναι μετρημένα.

5 Γέφυρες του σώματος: Μπορεί να σου φανεί αστείο, αλλά το να κάνεις την στάτη της Γέφυρας πριν το σεξ αυξάνει τους οργασμούς σου τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά. Τώρα αν δεν θέλεις να σε κοιτάει περίεργα, βρες έναν τρόπο να το εντάξεις ως παιχνίδι πριν τον γδύσεις και πέσετε στο κρεβάτι.