Γιατί να ξέρεις, δεν θέλει καθόλου κόπο αλλά τρόπο.

Αν δεν είχε πολύ τύχη στον κόσμο των ραντεβού το 2015 δεν πειράζει. Η χρονιά φεύγει (μαζί και η απογοήτευσή σου) και τώρα έχεις φρέσκες 365 μέρες για να βρεις την ιδανική γυναίκα. Και θα την βρεις επειδή θα ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα…

Αυτοπεποίθηση, αυτοπεποίθηση, αυτοπεποίθηση…

Η γενική αρχή είναι πως όταν ένας άντρας εκπέμπει αυτοπεποίθηση τα θηλυκά σε ακτίνα πολλών μέτρων το καταλαβαίνουν και γοητεύονται. Πρόσεξε όμως μην περάσεις από το άλλο άκρο και από την πολύ αυτοπεποίθηση δείχνεις… ξιπασμένος. Είναι μια λεπτή γραμμή που δεν πρέπει να διαβείς.

Τρία ραντεβού φτάνουν

Δεν χρειάζεται παραπάνω. Αν βγεις με μια κοπέλα πάνω από 3 φορές και δεν νιώθεις έλξη ή έχεις πει την ατάκα «εντάξει, καλά περνάμε» τότε, όχι δεν είναι αυτή η γυναίκα των ονείρων σου. Στο τρίτο ραντεβού πρέπει να έχεις νιώσει το «τσίμπημα». Μην σπαταλάς χρόνο επειδή είσαι απελπισμένος και θες σώνει και ντε να βρεις την τέλεια!

Ψάχνεις στα λάθος μέρη

Θα στο πω απλά. Όσο και αν ψάχνεις μέσα στον αχυρώνα να βρεις καρφίτσα, οι πιθανότητες θα είναι πάντα ένας προς… ένα τρισεκατομμύριο. Το ίδιο συμβαίνει και στα bar. Καταρχάς το αλκοόλ επηρεάζει την κρίση σου και ξέρεις πως όταν ένας άντρας πιει 2 ποτά, βλέπει μια γυναίκα… αλλιώς. Ευτυχώς για εμάς τους άντρες συμβαίνει το ίδιο με τις γυναίκες (ευχαριστούμε). Τότε που πρέπει να ψάχνεις; Διάβασε το παρακάτω βήμα…

Ξεκίνα ένα πιο γυναικείο χόμπι

Έλα πες, αυτό δεν το περίμενες. Ξέρεις τι γίνεται στα μαθήματα γιόγκα και πιλάτες; Και θα στο πω και αλλιώς. Θα κάνεις ΚΑΙ σωματάρα (αν το συνδυάσεις με βάρη…). Οι γυναίκες εκτιμούν έναν άντρα με λίγο πιο… θηλυκά χόμπι. ΟΚ και τους φωτογράφους, αλλά προφανώς και εσύ ψάχνεις. Ο φωτογράφος όχι.

Αποφάσισε τι θες

Όταν λέμε «η γυναίκα των ονείρων» σημαίνει η ΜΙΑ. Αν αυτή είναι μια εκκλησιάζουσα (εεε;;;) τότε ξεκίνα να έχεις συχνότερες επαφές με τον Θεό μέσω των hot-spots του στην Γη (εκκλησίες τις λένε). Αν θες μια τραγουδίστρια, πάνε στα Αγρίμια, πρώτο τραπέζι πίστα. Γενικά πρέπει να καταλήξεις στο τι έχεις εσύ σαν «γυναίκα των ονείρων σου» και μετά ξεκίνα την αναζήτηση.

Και αν δεν τα καταφέρεις, υπάρχει πάντα το 2017 ή τα… γραφεία συνοικεσίων. Μην μαγκουφιάσεις κιόλας…