Όλα τα ωραία κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους, ακόμα κι όταν δεν είσαι έτοιμη να το διαχειριστείς. Ωστόσο πάντα υπάρχουν κάποια σημάδια που αποδεικνύουν ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι ο σύντροφος σου δεν είναι πια ερωτευμένος μαζί σου. Αν τα παρακάτω σου λένε κάτι, τότε υπάρχει πρόβλημα:

1. Δεν σε υπολογίζει πουθενά

Κανονίζει το δικό του πρόγραμμα και όχι μαζί σου. Αφιερώνει πλέον περισσότερο χρόνο στους φίλους του, περνάει καλά και αδιαφορεί αν έχει μέρες να βρεθεί μαζί σου.

2. Δεν επικοινωνεί μαζί σου

Και δεν εννοούμε τηλεφωνικά. Δεν συζητάει μαζί σου τα προβλήματα του και οτιδήποτε τον απασχολεί στα επαγγελματικά του. Εννοείται ότι δεν μπαίνει ούτε στην διαδικασία να σε ρωτήσει, αλλά ακόμα κι τον ενημερώσεις από μόνη σου, δεν θα σε συμβουλέψει κάτι.

3. Τον ενοχλούν τα πάντα

Υπάρχουν πλέον χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς σου που τον ενοχλούν πλέον πάρα πολύ. Ό,τι και να κάνεις θα έχει να πει κάτι αρνητικό.

4. Λέει αλήθειες που πληγώνουν

Εκεί που τις κρατούσε για τον εαυτό του γιατί ήξερες ότι θα σε στεναχωρήσει και θα σε πληγώσει, πλέον στα όλα χωρίς κανένα ενδοιασμό.

5. Η δουλειά έχει γίνει προτεραιότητα

Αφιερώνει πολύ χρόνο στα επαγγελματικά σου, γιατί όπως έχουν δείξει πολλές έρευνες, είναι η καλύτερα ψυχοθεραπεία όταν σκέφτεσαι πολλά ή όταν θες να ξεπεράσεις έναν χωρισμό. Επομένως η βαρύτητα που έχει ρίξει στην δουλειά του δεν είναι και πολύ καλό για σένα.

One Response