Βρίσκεσαι σε αυτή την ωραία φάση που έχεις γνωρίσει κάποιον, σ’αρέσει, του αρέσεις (ή τουλάχιστον έτσι πιστεύεις γιατί έχουμε φτάσει και σε σημείο να μπερδευόμαστε πια) και γενικά όλα καλά μέχρι να παρατηρήσεις κάποια πράγματα παραπάνω. Εκεί ξεκινούν και τα προβλήματα, διότι όταν τον άλλον τον περνάς από κόσκινο, δεν μπορεί, κάπου θα βρεις αρνητικά. Υπάρχουν βέβαια κι εκείνες οι περιπτώσεις ανδρών που σου δείχνουν ξεκάθαρα εκείνα τα σημάδια για το ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί τους. Καμία κούραση. Ας σταθούμε εδώ λοιπόν. Αν κάποιο απ’τα παρακάτω -ή και όλα- σου μιλάνε πολύ στην ψυχή, τότε ίσως -λέμε ίσως- να πρέπει να κουνήσεις μαντήλι αποχαιρετισμού.

1. Μιλάει ακατάπαυστα για τον εαυτό του

Και μπορεί κάποια από αυτά να έχουν τρομερό ενδιαφέρον και να σε γοητεύουν, ωστόσο κάπου αυτό κουράζει. Ειδικά όταν δεν εκδηλώνει ενδιαφέρον στο να μάθει κάποια παραπάνω πράγματα για σένα.

2. Κοιτάει τις άλλες γυναίκες ενώ είστε μαζί

Το μεγαλύτερο fail ενός άντρα, είναι να έχει βγει ραντεβού και να κοιτάει όλες τις γυναίκες που περνούν από δίπλα του, χωρίς μάλιστα να έχει και ένα τακτ. Έτσι για τον σεβασμό απέναντι στην κοπέλα που είναι μαζί.

3. Μιλάει άσχημα για όλες τις πρώην του

Ούτε εσύ μιλάς με τα καλύτερα λόγια για τους πρώην σου, αλλά δεν τους βρίζεις ποτέ στον επόμενο. Το πιο πιθανό, ειναι να βρίζει κι εσένα στην επόμενη. Κακό, πολύ κακό.

4. Παραπονιέται συνέχεια και για όλα

Βρίσκει πάντα κάτι να μην του αρέσει και να παραπονεθεί, ενώ δεν είναι ευχαριστημένος σχεδόν με τίποτα. Άνθρωποι που είναι γεμάτοι με γκρίνια και μιζέρια, μακριά. Δεν παλεύονται για πολύ καιρό.

5. Στο σεξ, δεν ενδιαφέρεται για τις ανάγκες σου

Αν πάλι, έχετε φτάσει στο σεξ και μετά λύπης σου διαπιστώνεις ότι δεν ενδιαφέρεται για την προσωπική σου ευχαρίστηση, τότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Δείξτου την πόρτα της εξόδου.