Και εκεί που αναρωτιέσαι αν τα δαντελωτά εσώρουχα είναι ικανά για να “ανάψουν” έναν άντρα και αγοράζεις μια ντουζίνα, ξαφνικά μαθαίνεις ότι οι πιτζάμες είναι πιο σέξι και ναι, σύμφωνα με τους άνδρες είναι πιο σέξι ακόμα περισσότερο και από το αν δεν φοράς τίποτα.

Το 37% των ανδρών προτιμούν τις γυναίκες με πιτζάμες ενώ το 32% με εσώρουχα. Έτσι λοιπόν άφησε τα εσώρουχα τύπου κορσέ, τα δαντελωτά ή τα μεταξένια που θα βάλεις για να κ0ιμηθείς προκειμένου να εντυπωσιάσεις τον σύντροφο σου, γιατί το πιθανότερο είναι ότι σπαταλάς χρόνο και χρήματα.

Αυτός είναι και ο λόγος λοιπόν που σου προτείνουμε να επισκεφθείς τα Intimissimi για απίθανα  Ηοmewear sets, πιτζάμες, νυχτικά και πολλά μοναδικά, ιδιαίτερα nightwear looks.Ζεστά και κομψά, τα nightwear times χαρακτηρίζονται για το ξεχωριστό στυλ τους. Kυριαρχούν τα καρό σχέδια, οι ρίγες, τα star prints, τα πουά, οι fluffy και βελουτέ υφές.

Αλλά επειδή δεν μπορούμε να αφήσουμε παραπονεμένο και εκείνον περνώντας μια βόλτα από τα Intimissimi  να πάρουμε ένα δωράκι και σε εκείνον, κλασικά χρώματα σε γεωμετρικά παιχνίδια, με τις ρίγες και τα καρό να πρωταγωνιστούν σε πιτζάμες που διακρίνονται για το μοδάτο ύφος τους.

One Response