Το κείμενο που ακολουθεί απευθύνεται –κυρίως-στους άντρες αλλά αφορά όλες τις γυναίκες.

Παρακαλώ την προσοχή σας και ξεκινάμε:

Συναντάς- εσύ άντρα μου- ένα καυτό κορίτσι ή έχεις μία πολύ sexy φίλη.

Όμως αντί να κάνεις την κίνηση και να την προσεγγίσεις προκειμένου να την κάνεις δική σου, αντί να της πεις «σε γουστάρω- με θέλεις;» δεν το κάνεις!

Αντιθέτως είσαι πολύ ευγενικός μαζί της, της κάνεις όλα τα χατίρια και είσαι εκεί κάθε φορά που το χρειάζεται! Και την παρηγορείς και τη διασκεδάζεις και περιμένεις πότε θα πάρει την απόφαση να σε κάνει δικό της, να σε μετατρέψει από φιλαράκι σε εραστή!

Είσαι αγαθός ή ανόητος;

Μία γυναίκα που έχει δίπλα της ένα ωραίο «θύμα» δεν πρόκειται να το χάσει και να το αφήσει να της ξεγλιστρήσει αφού είσαι ο ιππότης που δεν έχει απαιτήσεις παρά μόνο δίνει και δίνει. Σε αποκαλεί «Ο καλύτερός μου φίλος»!

Αυτή είναι η ζώνη φιλίας μέσα στην οποία έχεις εγκλωβιστεί και πολύ σύντομα θα σε πνίξει!

Παραδείγματα:

1: «Μου αρέσει η Χριστίνα. Αλλά έχουμε περάσει τόσα πολλά, έχουμε κοινές παρέες και έχουμε ξοδέψει χρόνο και εμπειρίες μαζί.  Αν της ζητήσω να βγούμε και μου αρνηθεί όλοι θα το μάθουν και όλοι θα νιώθουν περίεργα και άβολα».

2: « Πιστεύω πως πολύ σύντομα θα εκτιμήσει την καλοσύνη, την αξιοπρέπεια και τους καλούς μου τρόπους.  Είμαι πολύ καλός και τη νοιάζομαι. Αυτή είναι η πρώτη ύλη για έναν πρώτης τάξεως άντρα στο πλευρό της».

3: «Είμαστε τόσο κοντά και με ξέρει τόσο καλά που είναι θέμα χρόνου να το καταλάβει και να υποκύψει. Μιλάμε τόσο πολύ και με θεωρεί τον καλύτερό της φίλο. Έτσι ξεκινάει μία καλή σχέση και είναι θέμα χρόνου να γίνει το κορίτσι μου».

4: «Είμαι τόσο καλός μαζί της και ασχολείται μόνο μαζί μου. Απορρίπτει χαζούς τύπους και έχει μάτια μόνο για εμένα «τον καλύτερό της φίλο».

Λοιπόν:

Μία γυναίκα θέλει να έχει γύρω της φίλους και άντρες για όλες τις δουλειές χωρία να χρειάζεται να δώσει τίποτα περισσότερο από ένα χαμόγελο και ένα χάδι αγάπης και κατανόησης.

Αν συμπεριφέρεσαι λες και είσαι ο καλός κύριος που είναι εκεί ανά πάσα στιγμή το μόνο που θα κερδίσεις είναι πολλές αγκαλιές και πολλά ευχαριστώ!

Ξύπνα και γίνει το αντικείμενο του πόθου. Φλέρταρε, δείξει τις προθέσεις σου, γίνε ο κυνηγός και διεκδίκησε.

Αν σου αρέσει η κοπέλα και δεν θέλεις να είσαι για μία ζωή ο καλύτερος φίλος κάνε την κίνηση και αν αποτύχεις θα είσαι για πάντα ένας εξαιρετικός ώμος για να ακουμπήσει.