Οι σχέσεις είναι όπως το λεωφορείο “ο πόθος”. Στην αρχή παίζει τρελό σεξάκι γιατί ο ένας προσπαθεί ν ανακαλύψει τον άλλο και να τον κατακτήσει μέχρι τελικής πτώσεως. Την περίοδο αυτή στο μυαλό μας το μοναδικό μας μέλημα είναι  να είμαστε ελκυστικοί και με το που θα βρεθούμε να βγάλουμε τα ρούχα και αν επιδοθούμε σε γυμναστικές επιδείξεις. Τίποτα το ύποπτο ως εδώ…σωστά; Τι γίνεται, όμως, όταν οι μήνες περνούν και μπαίνει ο διαβολάκος μέσα μας με το ρητορικό ερώτημα:”Θέλει σχέση άρα και σεξ ή απλά σεξουαλική εκτόνωση”;

Εγώ θα παίξω το ρόλο του μικρού κακού διαβολάκου που θέλει να σπείρει τον προβληματισμό. Γι’ αυτό και θα σε προτρέψω να παρατηρήσεις πολύ προσεκτικά κάποια σημάδια που δίνουν από μόνα τους απαντήσεις. Μη μυξοκλαις αλλά βγάλε τα συμπεράσματά σου ανάλογα με το τι θέλεις πραγματικά και όχι τι ονειρεύεσαι.

Σκέψου:

Το σεξ δεν είναι ένδειξη δέσμευσης από μέρους του. Όσο κι αν είναι τρυφερός αυτό δε λέει κάτι αν δε γίνεται και μέσα στην ημέρα.

-Παρατηρήστε το πόσο συχνά και πότε σας τηλεφωνεί.  Ένας άντρας που του αρέσετε δεν θα περιμένει μέρες για να κάνει κάποιου τύπου επαφή! Και μην προσπαθήσετε να το εξηγήσετε αλλιώς.

-Ο άντρας που θέλει να κάνει σχέση νοιάζεται για εσάς!  Επιδιώκει να περνάει χρόνο μαζί σας, ανεξαρτήτως δραστηριότητας, είτε ένα γεύμα, ένα ταξίδι, μια απλή βόλτα, ένα αθλητικό event…. και όχι απλά ένα ξερό ξενύχτι ένα Σάββατο βράδυ.

-Παρατηρήστε αν μιλάει για εσάς στους φίλους του ή σας γνωρίζει σ’ αυτούς. Αν δεν έχετε γνωρίσει ποτέ τους στενούς του φίλους, ίσως μια σχέση μαζί σας να μην είναι αυτό που σκέφτεται αυτή τη στιγμή.

-Ένας άντρας που θέλει να κάνει σχέση μαζί σας είναι πιθανότερο να περιμένει να “κοιμηθεί” μαζί σας, αν αυτό είναι εκείνο που θέλετε εσείς να κάνετε.

-Του αρέσει να προγραμματίζει τη ζωή του μαζί σας….άρα σας τοποθετεί στο μέλλον του, στη ζωή του.