Έχεις αναρωτηθεί πόσο δύσκολο είναι να ξεμπερδέψεις από μία τοξική- παλιά-σχέση;

Γιατί άραγε δεν λες να ξεκολλήσεις από τον άνθρωπο που ναι μεν δεν θέλεις αλλά εξακολουθεί να σε βασανίζει με την παρουσία του;

Σκέφτεσαι πως θα ήταν πολύ ωραίο να μην υπάρχει, να μην σε ενοχλεί, να μη σε νοιάζει.

Αλλά επιμένεις να τον ακολουθείς και να τον έχεις χωρίς να βάζεις μία τελεία. Αυτή η τελεία, αυτό το «τέλος» θα έρθει όταν πάψεις να κάνεις τα εξής τρία λάθη!

1. Εξακολουθείς να απαντάς στις ερωτήσεις «τι κάνεις;»  και στην έκφραση των συναισθημάτων σου «σε σκέφτομαι διαρκώς».

Σου τα στέλνει με sms και στο facebook! Εσύ αντί να τον στείλεις και να τον διαγράψεις του επιτρέπεις να σε επηρεάζει και να σε ενοχλεί. Να σε εμποδίζει να συνεχίσεις την ζωή σου και να πας παρακάτω!

Του δίνεις χώρο να σε ελέγχει και να σε κάνει ό,τι θέλει παίζοντας με τα συναισθήματά σου. Κόψε το παιχνίδι και φύγε μακριά!

 2. Το status στο Facebook λέει «It’s Complicated»

Η αληθινή αγάπη, η πίστη, η αφοσίωση και ο σεβασμός δεν είναι complicated!

Γίνε ειλικρινής με τον εαυτό σου και πάρε την απόφαση να σε σεβαστείς εσύ αφού ο άλλος σε έχει για παιχνίδι. Ο χρόνος, η ζωή και ο εαυτός σου είναι τρία πολύτιμα αγαθά. Μην τα χαραμίζεις. Άλλαξε το status και ζήσε όπως σου αξίζει.

3. Επιστρέφει- όποτε θέλει- στο κρεβάτι σου

Και κάπως έτσι έχει πάντοτε τον πρώτο και τον πιο σημαντικό λόγο στην ζωή και το σώμα σου. Το sex που κάνεις είναι ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην μοναξιά. Δεν ντρέπεσαι όταν ξυπνάς δίπλα σε έναν άνθρωπό που ξέρει να σε ελέγχει και να σε εκμεταλλεύεται; Δεν θα ήθελες να ξυπνάς και να κοιμάσαι σε μία υγιή και ζεστή αγκαλιά; Δεν σου αξίζει κάτι ουσιαστικό, ωραίο και θετικό;

Αν όχι συνέχισε να καταστρέφεις την ζωή σου… Τα πηγαίνεις περίφημα!