Όχι, δεν είναι μόνο το στήθος και τα ζουμερά οπίσθια…

Οι άντρες παρατηρούμε πολύ διαφορετικά πράγματα από όσο νομίζετε. Αν έχετε ωραίο και πλούσιο στήθος αλλά δεν μπορούμε να συζητήσουμε δυο λέξεις, όχι μόνο δεν θα το θεωρήσουμε σέξι αλλά θα φύγουμε με ελαφρά πηδηματάκια. Τι κοιτάζουμε λοιπόν;

Το βλέμμα

Μια γυναίκα που είναι πραγματικά sexy δεν χρειάζεται παρά ένα βλέμμα της για να το αποδείξει. Ούτε να γδυθεί χρειάζεται, ούτε τίποτα. Μόνο ένα κοίταγμα φτάνει για να πούμε ότι «ναι ρε φίλε. Αυτή είναι γυναίκα».

Το περπάτημα

Δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει μια γυναίκα σαν… τραμουντάνα για να τραβήξει τα αντρικά βλέμματα. Όπως δεν είναι και σωστό να περπατάει σαν τον Καραγούνη πριν εκτελέσει φάουλ. Το τόσο-όσο είναι προκλητικό και όμορφο και σίγουρα θα μας κερδίσει.

Ο αέρας της

Αυτό είναι ένα περίεργο στοιχείο που μερικές γυναίκες είτε το έχετε, είτε όχι. Όσο όμορφη και να είναι μια κοπέλα, ακόμη και μοντέλο της Victoria’s Secret, αν δεν αποπνέει τον sexy αέρα δεν θα την δούμε ποτέ ερωτικά.

Το χαμόγελο

Το ομορφότερο πράγμα σε μια γυναίκα δεν είναι οι καμπύλες της αλλά το χαμόγελο. Ένας άντρας μπορεί να ερωτευτεί στο δευτερόλεπτο από το χαμόγελο μιας γυναίκας. Δεν έχει σημασία η εμφάνισή της αλλά το χαμόγελο. Ξέρετε πόσοι και πόσοι έχουν χάσει την λαλιά τους από ένα χαμόγελο; Ουουουου…

Η περιποίηση

Τα νύχια κορίτσια. Το μάτι θα πάει εκεί από μόνο του και να ξέρετε πως αν δούμε όμορφα νύχια κάνουμε συνειρμούς. Τα μαλακά χέρια, τα καλοχτενισμένα μαλλιά. Γενικά ό,τι μαρτυρά περιποίηση μας αρέσει και το αποζητούμε σε μια sexy γυναίκα!