Είσαι ερωτευμένη με τον Χ από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου. Η κατάσταση πια έχει κουράσει και αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ τίποτα μεταξύ σας. Είτε επειδή σταμάτησε να σου απαντάει στα μηνύματα, είτε επειδή άρχισε να σου διηγείται τις ερωτικές του ιστορίες, είτε επειδή σου χτυπάει φιλικά την πλάτη κάθε φορά που σε βλέπει, πλέον είναι πασιφανές: Δεν θα γίνετε ζευγάρι ποτέ.

Το θέμα είναι να προσπαθήσεις να το κατανοήσεις με τον πιο αισιόδοξο τρόπο και σε αυτό θα σε βοηθήσει η life coach Kristyn Childres με το άρθρο που δημοσίευσε στο hellogiggles.com.

Σου το παραθέτουμε παρακάτω.

Κατανόησε ότι το πρόβλημα δεν είναι δικό σου.

Βάλε καλά στο μυαλό σου ότι δεν είναι απαραίτητα ένα πρόβλημα που θα μπορούσες να είχες αλλάξει με τις πράξεις σου. Είναι απλά ένα πρόβλημα. Ακόμα και αν έκανες τα πάντα τέλεια, ακόμα και αν ήσουν το πιο γοητευτικό άτομο κάθε φορά που βρισκόσουν μαζί με τον Παναγιώτη, ακόμη και αν ήσουν νευρική δίπλα του, το αποτέλεσμα ενδεχομένως να ήταν ίδιο.

Συγχώρησε τον εαυτό σου για τα λάθος βήματα που έκανες.

Ξέρω ότι είπες ή δεν είπες κάτι που δεν έπρεπε. Ή ότι έστειλες ένα ακατάλληλο μήνυμα το βράδυ που ήσουν μεθυσμένη. Όμως, σταμάτα να κατηγορείς τον εαυτό σου. Και σταμάτα να σκέφτεσαι τις εξυπνάδες που θα μπορούσες να είχες πει μπροστά του. Γιατί κάποιες φορές η μοίρα μας επιφυλάσσει εκπλήξεις και μεγαλειώδη σχέδια για το μέλλον. Και όταν το καταλάβεις, θα θέλεις να προχωρήσεις και να κλείσεις το κεφάλαιο που σε βασανίζει. Έτσι, ίσως θα αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι εκεί έξω υπάρχουν άλλοι όμορφοι άνθρωποι να γνωρίσεις.

Αναγνώρισε ότι υπάρχει για σένα ένα όμορφο μέλλον που δεν μπορείς να δεις ακόμα. 

Όταν είσαι κολλημένη με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, είναι δύσκολο να δεις τις ευκαιρίες που υπάρχουν, ή πόσους ενδιαφέροντες ανθρώπους μπορείς να γνωρίσεις.

Άφησε την καρδιά σου ανοιχτή. 

Υπάρχουν 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, που σημαίνει ότι ο Παναγιώτης δεν είναι η μόνη πηγή αγάπης, συντροφικότητας, γέλιου, χαράς ή έστω τα μοναδικά μπλε μάτια στον κόσμο. Ε από αυτά τα 7 δισεκατομμύρια δεν μπορεί να μην υπάρχει ένας άνθρωπος για σένα.  Πού μπορείς να τον αναζητήσεις; Στα social media, στα μπαρ, στη σχολή χορού, στο γυμναστήριο, στη δουλειά, στο συνέδριο και στην επόμενη γωνιά του δρόμου. Σκέψου, πού θα πήγαινε ένα άτομο με το οποίο θα ήθελες να βγαίνεις;

Τι γίνεται όμως όταν είσαι κοντά στον Χ;

Ξέχνα την αμήχανη συμπεριφορά που είχες μπροστά του ή την ερωτική εξομολόγηση που του έκανες τις προάλλες και φέρσου σαν ένα φυσιολογικό άτομο. Αργά ή γρήγορα κάποια στιγμή θα το ξεχάσει και τελικά δεν θα έχει καμία σημασία (ακόμα και αν αυτό τώρα σου φαίνεται απίθανο).

Και τελικά, ίσως καταφέρεις απλά να απολαύσεις την παρέα του και να κρατήσεις στο μυαλό σου τον ωραίο του χαρακτήρα και όχι τα ωραία του μπράτσα.

Γιόρτασε τη ζωή που σε περιμένει, μείνε ψύχραιμη και όλα θα πάνε καλά.