Σέξι εσώρουχα, ερωτικά παιχνίδια, baby talk… Οι γυναίκες χρησιμοποιούν τη γοητεία τους και την τσαχπινιά τους για να είναι καυτές στο κρεβάτι και να κάνουν τον σύντροφό τους να τις θέλει συνέχεια. Τι γίνεται όμως όταν κάνουν υπερβολικά πράγματα ή όταν οι κινήσεις τους δεν έχουν αποτέλεσμα.

Αν έχεις πολύχρονη σχέση ή αν βλέπεις ότι το πάθος σας στο κρεβάτι δεν είναι όπως στο παρελθόν, τότε μπορείς να γίνεις και πάλι ακαταμάχητη με 15 απλούς τρόπους που οι άντρες έχουν δηλώσει ότι τους τρελαίνουν!

1. Σέξι εσώρουχα: Η καλτσοδέτα και τα σέξι καλσόν δημιουργούν πάντα την κατάλληλη διάθεση για σεξ τόσο σε σένα όσο και στον σύντροφό σου

2. Να είσαι περιποιημένη: Μπορεί το full bush να είναι και πάλι της μόδας όμως ακόμα κι αν προτιμάς αυτό το στιλ εκεί κάτω, καλό είναι να είναι περιποιημένο!

3. Striptease! Όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται όλοι οι άντρες ανάβουν με ένα lap dance ή ένα striptease που προορίζεται μόνο για αυτούς!

4. Sexting! Ακόμα κι αν βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο μπορείς να τον ανάψεις στέλνοντας ένα σέξι μήνυμα!

5. Δοκιμάστε νέα πράγματα! Εάν αυτά που κάνετε στο κρεβάτι δεν κρατούν αναμμένο το ενδιαφέρον του, τότε δοκίμασε νέες στάσεις, καινούρια παιχνίδια και εναλλακτικούς χώρους για σεξ!

6. Πες του τι θέλεις: Οι άντρες λατρεύουν να τους λες τι θέλεις! Όχι να δίνεις οδηγίες αλλά να τον καθοδηγείς διακριτικά…

7. Μίλα του βρώμικα! Εντάξει μπορεί κάποιοι να το βρίσκουν αστείο ή πρόστυχο, όμως αν το φέρεις στα μέτρα του τότε σίγουρα δεν θα χάσεις.

8. Κάνε του έκπληξη: Λίγο πριν επιστρέψει σπίτι βάλε κάτι σέξι και άνοιξε του την πόρτα πιο καυτή από ποτέ!

9. Μπες μαζί του στη μπανιέρα. Αν έχετε βαρεθεί τις ίδιες στάσεις ή αν δεν παίρνεις ποτέ πρωτοβουλίες τότε σίγουρα θα τον ενθουσιάσεις.

10. Χρησιμοποίησε μαξιλάρια! Μπορεί να τον εκνευρίζουν τα πολλά μαξιλάρια που έχεις στον καναπέ, όμως στο κρεβάτι μπορεί να πειραματιστεί μαζί τους και να σε φέρει στη στάση που θέλει!