Πολλές γυναίκες ισχυρίζονται ότι δεν τους αρέσει το στοματικό σεξ ή ότι δεν τρελαίνονται να τους το κάνουν. Αυτό πολλές φορές μπορεί να συμβαίνει επειδή δυστυχώς οι σύντροφοί τους δεν γνωρίζουν πως να το κάνουν σωστά. Σήμερα, όμως, θα συζητήσουμε τους τρόπους με τους οποίους το στοματικό θα γίνει το αγαπημένο της και θα έρχεται κάθε φορά σε οργασμό!

Είναι συνηθισμένο τα κορίτσια να ντρέπονται να μιλήσουν για το τι τις ερεθίζει στο σεξ έτσι παραμένει στα αγόρια το μυστήριο του «πως να της κάνω το τέλειο στοματικό σεξ;». Ας μην ξεχνάμε ότι η κύρια πηγή «ενημέρωσης» των αντρών είναι οι ακατάλληλες ταινίες ερωτικού περιεχομένου στις περισσότερες από τις οποίες απουσιάζουν εντελώς τα προκαταρκτικά και μπαίνουν κατευθείαν «στο ψητό». 

Προωθήστε αυτό το κείμενο στα αγόρια σας και δεν θα έχετε ποτέ ξανά παράπονο από τα προκαταρκτικά στο σεξ.

Αγόρια προσοχή – Μερικές συμβουλές που θα κάνουν την εμπειρία της στο στοματικό σεξ αξέχαστη:

Ρώτα και άκου προσεχτικά

Ισχύει ότι σε κάθε άνθρωπο αρέσουν διαφορετικά πράγματα στο σεξ, έτσι και στο στοματικό, διαφορετικά πράγματα ερεθίζουν περισσότερο το κάθε άτομο. Μπορεί αυτό που έκανε την πρώην σου να έρχεται σε οργασμό πανεύκολα να μην λειτουργεί με την καινούρια σου κοπέλα. Αυτό συμβαίνει γιατί το κάθε σώμα είναι περίπλοκο και διαφορετικό. Πιθανόν να είστε στην αρχή της σχέσης ή γενικότερα να μην έχετε φτάσει στο σημείο να έχετε οικειότητα, ώστε να μιλάτε για τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις.

Κάνε την αρχή και ζήτα από την δικιά σου οδηγίες. Δεν είναι κακό. Βέβαια, κάνε το με αισθησιακό τρόπο ώστε να μην χαλάσει η ατμόσφαιρα. Δοκίμασε να «κατέβεις» εκεί κάτω και στόχευσε αργά και με μικρές κινήσεις στην κλειτορίδα. Ρώτησε την εάν της αρέσει και κρίνε από τις αντιδράσεις της. Μην δοκιμάσεις να ξεκινήσεις από τον κόλπο, δεν λειτουργεί έτσι.

Εναλλακτικά, μπορείς να ξεκινήσεις αγγίζοντας και χαϊδεύοντας πολύ προσεχτικά την κλειτορίδα και σιγά – σιγά να αρχίσεις να γλείφεις.

στοματικό σεξ

Photo by Dainis Graveris on SexualAlpha – https://sexualalpha.com/free-erotic-photos/

Συνέχισε αργά και με μικρές και στοχευμένες κινήσεις

Όσο περνάει η ώρα, δοκίμασε να κάνεις τον ρυθμό σου πιο γρήγορο. Μπορείς να δοκιμάσεις και άλλες κινήσεις της γλώσσας σου, όπως κυκλικές (καλύτερα να ξεκινήσεις με μικρές και κάθετες «πάνω – κάτω»).

Μην βάλεις δάχτυλο αμέσως. Ένα συχνό λάθος που κάνουν πολλοί άντρες είναι να γλείφουν μόνο για 10 δευτερόλεπτα και μετά να βάζουν δάχτυλα στον κόλπο. Αυτό αρχικά χαλάει «την φάση» και δεύτερον από εκεί και πέρα αναιρείς τον ερεθισμό που είχες προκαλέσει. Επίσης, επειδή το να βάζεις δάχτυλο είναι μία πολύ έντονη φυσική πράξη σε αντίθεση με το στοματικό που επικεντρώνεται στα νεύρα της κλειτορίδας, δεν θα νιώθει πια τι κάνεις με την γλώσσα σου. Γι’αυτό, πρέπει να περιμένεις μερικά λεπτά και πολύ σιγά να βάλεις το δάχτυλο σου στον κόλπο. Ξεκίνα με αργές κινήσεις και σιγά σιγά όσο κορυφώνεται η απόλαυση, γίνε και εσύ πιο έντονος.

Δώσε σημασία στο πότε θα σταματήσεις

Όπως όταν κάνουν σε εσένα στοματικό, δεν θα ήθελες εκεί που είσαι κοντά στην κορύφωση, να σταματήσει η άλλη και να αρχίσετε την διείσδυση. Έτσι, μην κάνεις και εσύ το ίδιο. Αφιέρωσε αρκετό χρόνο στα προκαταρκτικά και να είσαι σίγουρος πως θα βιώνετε πλέον πολύ πιο έντονους οργασμούς και εσύ και εκείνη. Ρώτησε την εάν θέλει να συνεχίσεις και να τελειώσει ή να αρχίσετε το διεισδυτικό σεξ. Σε πολλές περιπτώσεις το στοματικό σεξ στην αρχή κάνει τόσο έντονη την επιθυμία, που πολύ πιθανόν και η ίδια να σε παρακαλάει να «μπεις». Εάν κάνετε στοματικό σεξ μετά το τέλος της σεξουαλικής πράξης, τότε είσαι ελεύθερος να την «τρελάνεις».

Μην σε ανησυχούν τυχόν υγρά και μυρωδιές (εκτός εάν μιλάμε για κάτι πολύ εξτρίμ, τότε συζήτησε το μαζί της πολύ διακριτικά σε περίπτωση που πρέπει να επισκεφτεί γυναικολόγο). Είναι απόλυτα φυσιολογικό τα γεννητικά όργανα και των δύο σας να έχουν μία φυσική ελαφριά μυρωδιά και γεύση. Το να χρησιμοποιείτε σαπούνια με σκληρά χημικά μόνο κακό μπορεί να κάνει, έτσι μην σε ανησυχεί εάν δεν μυρίζει «λιβάδι».

Το ήξερες ότι πολλές κοπέλες λένε ψέματα ότι δεν τους αρέσει το στοματικό επειδή φοβούνται μην μυρίζουν;

στοματικό σεξ

Διάβασε ακόμη: Περισσότεροι οργασμοί; Οδηγός για να γίνει πιο απολαυστικό το σεξ για ΕΣΕΝΑ!

Πότε να της κάνω στοματικό σεξ;

Αυτό κρίνεται αναλόγως τα δικά σας γούστα και από το πως κάνετε σεξ. Είναι πολύ χρήσιμο να το κάνεις στην αρχή, πριν την διείσδυση ώστε να υπάρχει αρκετή λύπανση αλλά και ερεθισμός και επιθυμία. Μία επίσης καλή ιδέα, που προτιμούν πολλοί, είναι ενδιάμεσα από το σεξ, να σταματούν ώστε να μην τελειώσουν, να επιδίδονται σε στοματικό σεξ στην κοπέλα τους ώστε να έρθει σε οργασμό και τότε να ξαναμπούν ώστε να τελειώσουν σχεδόν ταυτόχρονα.

Επιπλέον, θα ήταν πολύ καλό ενώ έχεις τελειώσει εσύ, να μην αφήνεις ανικανοποίητη την κοπέλα. Να την βοηθάς και εκείνη να έρχεται σε οργασμό ώστε να έχετε απολαύσει και οι δύο στο μέγιστο την όλη πράξη.