Εκεί στην Αυστραλία ερευνητές και επιστήμονες έχουν επιδοθεί σε πειράματα και δοκιμές προκειμένου να δημιουργήσουν ένα υπέροχο και ασφαλές προφυλακτικό που θα γράψει ερωτική ιστορία.

Με υποτροφία 100.000 δολαρίων (από το ίδρυμα Bill & Melinda Gates Foundation)  οι ερευνητές του πανεπιστήμιου Wollongong έχουν στρωθεί στη δουλειά για να καταφέρουν να παρουσιάσουν ένα αποτέλεσμα που θα κάνει το καταναλωτικό κοινό να αναφωνήσει με ηδονή και ευχαρίστηση.

Αν το latex ήταν- μέχρι σήμερα- το υλικό που σου επέτρεπε να έχεις μία ασφαλή ερωτική επαφή κάτσε να δεις τι θα πάθεις με τη σκληρή υδρογέλη (tough hydrogel ονομάζεται το υλικό που θα αντικαταστήσει το συνηθισμένο και θα ανοίξει νέους δρόμους απόλαυσης).

«Από τη στιγμή που έχουμε ένα υλικό που είναι δυνατό, ασφαλές,ανθεκτικό και που προσφέρει απίστευτη ευχαρίστηση γιατί να μην περάσουμε από το στάδιο –πρέπει να φορέσω ένα προφυλακτικό- στο θέλω να φορέσω ένα προφυλακτικό», δηλώνει ο μηχανικός βιοϊατρικής Dr. Robert Gorkin που ηγείται της «δημιουργίας».

Το καινούριο προφυλακτικό θα έχει τέλεια εφαρμογή και η αίσθηση θα είναι αυτή του ανθρώπινου δέρματος. Άρα μιλάμε για μία επαφή που δεν την χαλάει τίποτα!

Θα ακολουθήσει βιομετρικός έλεγχος προκειμένου η ομάδα να εξετάσει την εγκεφαλική δραστηριότητα του χρήστη για να μπορέσει να επιβεβαιώσει αν η αίσθηση είναι όντως καλύτερη και πιο αληθινή από αυτή του latex!