Επιλέγεις εσώρουχα σύμφωνα με το χρώμα; Ανήκεις λοιπόν στο 56% των ανθρώπων όπου αγοράζουν  είδη ένδυσης σύμφωνα με το χρώμα.Τα χρώματα είναι ισχυρά και σημαντικά, επηρεάζονται επίσης από συναισθηματικούς, βιολογικού, κοινωνικούς και πολιτικούς παράγοντες. Τι συμβολίζει λοιπόν το χρώμα του σουτιέν που φοράς;Αναλύοντας τρία από τα πιο βασικά χρώματα εσωρούχων θα αναδείξεις την σέξι αλλά και διαφορετική πλευρά του χαρακτήρα σου. Φυσικά, αν αναρωτιέσαι που θα βρεις τα παρακάτω εσώρουχα κάνε μια βόλτα από τα Intimissimi.

Μαύρο

Το μαύρο χρώμα απορροφά το φως. Είναι το χρώμα της εξουσίας, της δύναμης αλλά και της δημιουργικότητας. Είσαι σέξι και θέλεις να το δείχνεις. Δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω από το λευκό χρώμα το οποίο δηλώνει αθωότητα, εσύ είσαι δυναμική και θέλεις να το φωνάξεις.Είναι ένα αρκετά δημοφιλές χρώμα σε εσώρουχα και αναδεικνύει την πιο σκοτεινή πλευρά σου. Σε καμία περίπτωση δεν θέλεις να περάσεις απαρατήρητη και για να πούμε την αλήθεια πολλές φορές φοράς τα μαύρα σετ των εσωρούχων σου ακόμα και όταν δεν θα βρεθείς με τον σύντροφο σου ακριβώς επειδή φορώντας τα νιώθεις τελείως διαφορετική και μπαίνεις κυριολεκτικά στο ρόλο.

 Κόκκινο

1

Το κόκκινο χρώμα είναι ένα συναισθηματικά  έντονο χρώμα με μια αναζωογονητική δύναμη. Θυμίζει τα συναισθήματα του πάθους, αγάπης και της σεξουαλικότητας.Αυτό το χρώμα εφιστά την προσοχή ακριβώς όπως ο ταύρος στο ταυρομάχος. Θυμίζει τόσο την αγάπη όσο και την οργή.Αυτό το σέξι χρώμα εφιστά την προσοχή καθώς διεγείρει την όρεξη.Βάζοντας και το μπορντό χρώμα στο παιχνίδι σε διακρίνεις ένας πιο αθώος ρομαντισμός.  Αυτό το χρώμα χαλαρώνει, αντλεί ενέργεια και σε κάνει πιο προσιτή. Αυτό το απαλό και κατευναστικό χρώμα είναι ιδανικό για πρώτη φορά που θα κάνεις έρωτα με κάποιον. Τον κάνει να νιώθει άνετα ενώ παράλληλα ενεργοποιείται το συναίσθημα ότι είσαι κάπως αθώα. Είναι αρκετά θηλυκό ακόμα και αν θες να δείξεις τη θηλυκή πλευρά σου.

 

Γκρι

8

Το γκρι είναι στην ίδια κατηγορία με το nude καθώς είναι ιδιαίτερα απαλό σαν χρώμα. Γίνεται όλο και πιο δημοφιλή σαν χρώμα και όλο και περισσότερες γυναίκες το επιλέγουν για τα εσώρουχα τους. Συμβολίζει την αξιοπιστία και τη δομή. Για μια γυναίκα σημαίνει πως θέλει απλά να περάσει απαρατήρητη αλλά να είναι ταυτόχρονα και ο εαυτός της.