Ο τύπος του οργασμού που σου ταιριάζει, αυτός που σε ικανοποιεί και σε κάνει χαρούμενη σχετίζεται με την ανατομία σου, την ψυχολογική σου υγεία, με τις προτιμήσεις και τα γούστα σου.

Θα ήθελες να μπεις στη διαδικασία πειραματισμού και αναζήτησης; Επιθυμείς να ανακαλύψεις αυτό που ποθείς για να μπορέσεις να εκτονωθείς και να είσαι χαρούμενη;

Διάβασε και εξασκήσου! Βάλε μπροστά τις μηχανές και κατέκτησε τον καλύτερο οργασμό της ζωής σου…Απλά και κατανοητά!

Ο οργασμός της κλειτορίδας!

Αυτός είναι ο πιο εύκολος, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Elisabeth Lloyd που είναι καθηγήτρια βιολογίας. Αυτό ανακάλυψε κατά τη διάρκεια της έρευνας που πραγματοποίησε για να γράψει το βιβλίο The Case of the Female Orgasm και μάλιστα αποκαλύπτει οτι μόνο το  24% των γυναικών μπορεί να βιώσει τον οργασμό χωρίς να ερεθιστεί και να χρησιμοποιηθεί η κλειτορίδα. Χέρια, γλώσσα και έντονη διέγερση της περιοχής μπορούν να έχουν ευεργετικά αποτελέσματα και έντονα βογκητά ευχαρίστησης.

Πως να τον πετύχεις: Εάν ένας κλειτοριδικός οργασμός με το σύντροφό σου είναι άπτιαστο όνειρο, πάρε τον χρόνο σου και εξερεύνησε την περιοχή μόνη σου. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να ανακαλύψεις τι σε διεγείρει και τι μπορεί να σε στείλει στα ουράνια προκειμένου να καθοδηγήσεις το σύντροφο στα σωστά σημεία πίεσης, τριβής και πόθου. Κατά τη διάρκεια της συνουσίας, προσπάθησε να είσαι απο πάνω για να εκεί -στην κορυφή- σου επιτρέπεται να ελέγχεις το ρυθμό των κινήσεων, τον τρόπο που πρέπει να εξελιχθεί η ερωτική επαφή για να έχει αποτέλεσμα και έκρηξη των αισθήσεων!

Ο οργασμός του σημείου G

Οι μύθοι και η πραγματικότητα για το σημείο G — αυτή η σπογγώδης περιοχή στα εσωτερικά τοιχώματα του κόλπου- ποικίλλουν αλλά οι ειδικοί τονίζουν οτι κάποιες γυναίκες μπορούν να το βρουν και να το απολαύσουν ενώ κάποιες άλλες οχι. Πρόκειται για έναν πιο έντονο και βαθύ οργασμό που για να επιτευχθεί χρειάζεται ηρεμία, εξερεύνηση και επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφο. Δείξε στον κύριο ποιες περιοχές θέλεις να σου περιποιηθεί για να μπορέσει να σε χαλαρώσει και μαζί να “σκάψετε” και να ανακαλύψετε τον θησαυρό του sex!

Πως να τον πετύχεις: Κάποια sex toys που είναι ειδικά σχεδιασμένα για το σημείο G, μπορούν να σε βοηθήσουν για να ξεκινήσεις μόνη σου τη διαδρομή προς την άκρη του εξουαλικού τούνελ. Μπες μέσα και δώσε τον χρόνο που χρειάζεται με χέρια, παιχνίδια και επιμονή να το βρεις και να το ερεθίσεις. Ζήτησε από το συντροφό σου να βάλει μέσα σου τα δαχτυλά του και να ψάξει με την ησυχία του. Πες του να κάνει την κίνηση “έλα εδώ” ενώ έχει τα χέρια του εντός σου. Μετά ζητησέ του να πιέσει τα μπροστινά τοιχώματα και πάρε αυτό που θέλεις!

Αυτά για σήμερα! Κάνε την εξάσκησή σου και … ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….αύριο!