Ο γάμος και η χαρά της απόκτησης παιδιών μπορεί να είναι ικανοποιητικά, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε μείωση της οικειότητας και περιπέτειας στην κρεβατοκάμαρα. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι να αναζωπυρώσετε τη σπίθα και να εξερευνήσετε το kinky sex με τον σύζυγό σας, ακόμη και εν μέσω της πολυάσχολης ζωής σας ως γονείς, καθώς εξακολουθείτε να είστε σύντροφοι. Ακολουθούν 6 tips που θα σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε σε αυτό το ταξίδι:

Ανοιχτή Επικοινωνία

Η βάση κάθε περιπετειώδους σεξουαλικού ταξιδιού είναι η ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία. Μιλήστε στο σύζυγό σας για τις επιθυμίες, τα όρια και τις φαντασιώσεις σας. Ενθαρρύνετέ τους να μοιραστούν και τα δικά τους. Αυτός ο διάλογος μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε ο ένας τις ανάγκες του άλλου και να δημιουργήσετε έναν ασφαλή χώρο για εξερεύνηση.

Δώστε προτεραιότητα στη φροντίδα του εαυτού σας

Η γονεϊκότητα μπορεί να είναι εξαντλητική, αλλά το να αφιερώνετε χρόνο για αυτοφροντίδα είναι ζωτικής σημασίας. Η διασφάλιση ότι είστε καλά ξεκούραστοι, συναισθηματικά ισορροπημένοι και σωματικά υγιείς μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και τα επίπεδα ενέργειάς σας στην κρεβατοκάμαρα.

Σχεδιάστε ιδιαίτερες στιγμές

Προγραμματίστε οικείο χρόνο μαζί. Σκεφτείτε να κανονίσετε για μια μπέιμπι σίτερ ή εάν υπάρχει η δυνατότητα να μείνουν με την γιαγιά και τον παππού ή περιμένετε μέχρι τα παιδιά να κοιμηθούν ή να ασχοληθούν με άλλες δραστηριότητες.

Ξεκινήστε αργά

Αν είστε νέος στο παιχνιδιάρικο σεξ, ξεκινήστε με μικρές, διαχειρίσιμες δραστηριότητες όπως παιχνίδι ρόλων ή χρησιμοποιώντας αισθησιακά στηρίγματα. Σταδιακά προχωρήστε καθώς και οι δύο γίνετε πιο άνετοι.

Εμπιστοσύνη και συναίνεση

Η εμπιστοσύνη είναι πρωταρχικής σημασίας σε κάθε στενή σχέση. Φροντίστε πάντα και οι δύο σύντροφοι να αισθάνονται ασφαλείς και άνετα. Η συναίνεση είναι κρίσιμη σε κάθε βήμα και τα όρια πρέπει να γίνονται σεβαστά.

Πειραματιστείτε και προσαρμοστείτε

Να είστε ανοιχτοί στο να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να προσαρμόζεστε καθώς προχωράτε. Αυτό που λειτουργεί για ένα ζευγάρι μπορεί να μην λειτουργεί για ένα άλλο, επομένως προσαρμόστε τις εμπειρίες σας στις δικές σας προτιμήσεις.

Να θυμάστε ότι η διατήρηση μιας υγιούς σχέσης αγάπης είναι απαραίτητη για την επίτευξη μιας γεμάτης σεξουαλικής ζωής. Η εξερεύνηση του kinky sex μπορεί να είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι τόσο για εσάς όσο και για τον σύζυγό σας, επιτρέποντάς σας να ανακαλύψετε ξανά ο ένας τον άλλον με νέους και οικείους τρόπους, ακόμη και ως γονείς.

Διάβασε επίσης:

Έρωτας: Τελικά τα ετερώτυμα όντως έλκονται;

Leave a Reply

Your email address will not be published.