Όταν το σεξ και τα άστρα… συνδυάζονται!

Ο μύθος για τα πιο ερωτικά ζώδια υπάρχει και τον ξέρεις, ωστόσο το πήγαμε ένα βήμα παραπάνω και βγάλαμε το top 5 των ζωδίων που είναι οι master στο στοματικό σεξ και η συγκεκριμένη εμπειρία μαζί τους, σου μένει αξέχαστη!

Και οι νικητές είναι:

Ζυγός

Είναι γνωστό πως τα Ζυγουδάκια διατρέχει στο ταμπεραμέντο τους αυτό το ψυχαναγκαστικό attitude “περνάς καλά άρα περνά κι εγώ”. Δεν είναι παρτάκηδες οι Ζυγοί, ειδικά στο σεξουαλικό κομμάτι. Είναι pleasers, θέλουν να μοιράζουν ευχαρίστηση, το ‘χουν στη φύση τους. Δεν θα ηρεμήσουν αν δεν νιώσουν ότι ευθύνονται για την απόλαυση του συντρόφου τους. Δεν χωράνε εγωισμοί εδώ.

Παρθένος

Ο τελειομανής της αστρολογικής ντουζίνας δεν μπορεί να σκεφτεί καν πως αυτό με το οποίο καταπιάνεται μπορεί να το κάνει καλύτερα κάποιος άλλος από εκείνον. Οι Παρθένοι μένουν αξέχαστοι και σ’ αυτό που εξετάζουμε εν προκειμένω γιατί το παίρνουν πατριωτικά.

Σκορπιός

Ερωτικά πλάσματα, σεξουαλικά αχόρταγα και επίμονα. Τα Σκορπιουδάκια θέλουν ν’ αποδείξουν στους άλλους και κυρίως στον εαυτό τους τον ίδιο ότι μπορούν να ξετρελάνουν τον σύντροφό τους. Οπότε καταλαβαίνεις γιατί είναι από τα ζώδιο που υπερέχουν στο στοματικό.

Ταύρος

Είναι φιλόδοξοι οι Ταύροι. Θέλουν να μένουν αξέχαστοι.

Καρκίνος

Αγαπησιάρικο ζώδιο, παθιάρικο, θέλει να νιώθει την αγάπη στην ατμόσφαιρα και ξέρει πώς θα γίνει αυτό. Και χωρίς πολλά ταμπού ή στεγανά. Αχόρταγα από ερωτικής άποψης τα Καρκινάκια, ηδονιστές στο φουλ, θεωρούν το στοματικό σεξ απαραίτητο συστατικό της επαφής τους. Γι’ αυτό και το ζητάνε, όσο (πολύ) το προσφέρουν.