Η 4 tailors είναι ένα 100% Ελληνικό brand γυναικείων ρούχων βασισμένο σε μία  μινιμαλιστική προσέγγιση και απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να κινείται με άνεση και στυλ στην καθημερινότητά της.

Η φιλοσοφία μας είναι να σχεδιάζουμε εύκολα, βασικά, κομμάτια σε μοντέρνες εκδοχές με διαχρονική αισθητική αλλά και πιο επίσημα, βραδινά φορέματα που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα με απλές γραμμές σε μονόχρωμες παλέτες. Η 4 tailors γεννήθηκε το 2015 από 4 επαγγελματίες με 25ετή εμπειρία στον χώρο της ένδυσης και μεγάλο πάθος για τη μόδα υπό την εταιρεία Seashell Textile SA.

1 3

Η δημιουργία της 4Tailors αποτέλεσε το επόμενο βήμα και μας έδωσε την ευκαιρία να υλοποιήσουμε το όνειρό μας, που ήταν να σχεδιάζουμε τα ρούχα που θα θέλαμε εμείς οι ίδιοι να φοράμε.

2

Η υψηλή ποιότητα των υλικών που επιλέγουμε, η προσοχή στη λεπτομέρεια καθώς και η συνεχής έρευνα μας σχετικά με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, είναι ενδεικτικά χαρακτηριστικά των υψηλών προδιαγραφών που έχουμε θέσει εμείς οι ίδιοι για την 4 tailors.

4

*Η 4 tailors συμμετάσχει στο Andydote Fashion Fair το οποίο θα πραγματοποιηθεί 15-18 Ιουνίου στον Πολυχώρο Αθηναΐς