Πολλοί είναι εκείνοι που προτιμούν να έχουν ένα μεγάλο ποσό των χρημάτων τους στο σπίτι αντί στην Τράπεζα. Ειδικά μετά το δημοψήφισμα, νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια. Ωστόσο όμως οι κρυψώνες στο σπίτι είναι κλασσικές και διαχρονικές, γι’αυτό μην τις προτιμάς. Κάποιες είναι οι παρακάτω:

1. Στο καλάθι με τα άπλυτα: Όχι. Είναι ριψοκίνδυνο μιας και υπάρχει πιθανότητα να μπλεχτούν με τα ρούχα και να καταλήξουν στο πλυντήριο.

2. Κάτω απ’το στρώμα: Πιο κλασσική κρυψώνα δεν γίνεται. Οι περισσότεροι την επιλέγουν, αλλά είναι κάτι που πλέον το γνωρίζουν όλοι, γι’αυτό αν θες να είσαι ήσυχη, μην τα βάλεις εκεί τα χρήματα.

3. Στην αυλή του σπιτιού: Εκτός ότι μπορεί να σε δει κάνα μάτι, σε περίπτωση βροχής τα χρήματα μπορεί να χαλάσουν απ’την λάσπη. Κρίμα είναι.

4. Σε παλιά πορτοφόλια ή τσάντες: Εξίσου κλασική κρυψώνα μες στο σπίτι. Αν τα βάλεις σε μία παλιά τσάντα ή ένα παλιό πορτοφόλι μπορεί να θες να τα πετάξεις κάποια στιγμή και να ξεχάσεις ότι μέσα είχες βάλει το κομπόδεμα σου.

5. Στα συρτάρια: Να ξέρεις ότι αν ποτέ (χτύπα ξύλο) μπει κάποιος στο σπίτι, τα συρτάρια θα είναι τα πρώτα που θα ανοίξει.