Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για κάποιες αλήθειες απ’την μεριά των αντρών. Γιατί ναι, γίνεται να ξέρουμε τι σκέφτονται σε ορισμένες περιπτώσεις. Μπορεί πριν κάμποσες ημέρες, να είχαμε γράψει για όλα όσα κάνουν την ώρα του στοματικού σεξ και μας εκνευρίζουν, αλλά τώρα θα πιάσουμε τα πράγματα απ’την άλλη όψη του νομίσματος, αυτή των αντρών δηλαδή. Την στιγμή εκείνη, κάνουν σκέψεις που εκφράζουν τον κάθε άντρα ξεχωριστά.

gif

1. Θέλει να τον καθοδηγείς

Σκοπός είναι να σου προσφέρει την ικανοποίηση που θέλεις -αντίστοιχα κι εσύ σε εκείνον- γι’αυτό μην διστάζεις να του δείξεις σε ποιο σημείο «περνάς καλύτερα».

2. Θέλει να σε ακούει

Να ξέρει ότι αυτό που κάνει, το κάνει καλά, βρε παιδί μου. Μπορεί το σώμα σου να του δείχνει αυτό που θέλει, αλλά δεν βλάπτει αν του το πεις κιόλας.

3. Πόσο να αντέξουν τα πνευμόνια του

Αν κάποιες φορές καταλαβαίνεις ότι ο φίλος σου σταματάει για να πάρει ανάσα, είναι γιατί ο άνθρωπος χρειάζεται οξυγόνο. Μπορεί να σου κόβει την απόλαυση, αλλά είναι αναγκαίο κακό.

4. Πες του όταν κοντεύεις να φτάσεις σε οργασμό

Πόσες φορές δεν σου έχει τύχει, να φτάνεις σε ένα πολύ καθοριστικό σημείο -καταλαβαίνεις τι εννοώ- και τελικά εκείνος να σταματάει; Πολλές, σίγουρα. Γι’αυτό, προκειμένου να αποφύγεις την άτυχη στιγμή, απλά πες του αν κοντεύεις ή όχι.

5. Δεν θα τον χαλάσει καθόλου αν σταματήσεις να νιώθεις αμήχανα

Μπορεί εκείνη την στιγμή να είσαι κάπως «μαγκωμένη» γιατί ντρέπεσαι, αλλά απελευθερώσου για να το χαρείς. Ειδικά όταν εκείνος βρίσκεται εκεί κάτω, θα του αρέσει πολύ να σε δει να παίζεις κι εσύ με τον εαυτό σου.