Το υπνοδωμάτιο και ιδιαίτερα ο χώρος του κρεβατιού αποτελούν ίσως τα αγαπημένα μας σημεία του σπιτιού. Μονό ή διπλό κρεβάτι δεν έχει σημασία. Όποιο και να είναι το μέγεθός του, έχει ταυτιστεί στη συνείδησή μας με στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης. Η ΙΚΕΑ μας βοηθά να προχωρήσουμε, βέβαια, ένα βήμα παραπέρα και να μετατρέψουμε το κρεβάτι μας στον “απόλυτο” χώρο χαλάρωσης για όλη την οικογένεια με απλά αντικείμενα που μπορούμε να προμηθευτούμε με μια επίσκεψη στο www.ikea.gr.

Για να μεταμορφώσουμε το κρεβάτι μας σε ένα μέρος από το οποίο δε θα θέλουμε να ξανασηκωθούμε, χρειαζόμαστε τις εξής προσθήκες:

1. Κεφαλάρι-μπουφές για τα snack και τα αναψυκτικά μας

Αυτό που χρειάζεται απαραιτήτως για μια βραδιά ταινίας είναι ένα μέρος που θα τοποθετήσουμε όλα τα snacks και τα αναψυκτικά που θα καταναλώσουμε κατά τη διάρκεια της προβολής. Τι καλύτερο από το να μετατρέψουμε το κεφαλάρι του κρεβατιού σε ένα μπουφέ για τα ροφήματα μας! Το κεφαλάρι με αποθηκευτικό χώρο BRIMNES αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για να μπουν όλα στη θέση τους!

2. Ηχείο bluetooth για αναβαθμισμένη εμπειρία ήχου

Ο ήχος παίζει σημαντικό ρόλο, προκειμένου να βιώσουμε την εμπειρία στο μέγιστο βαθμό. Ακόμα και αυτοί που δεν έχουν πολύ καλή σχέση με την τεχνολογία, μόλις χρησιμοποιήσουν ένα ηχείο bluetooth όπως το ENEBY, σίγουρα θα αλλάξουν γνώμη!

3. Κουνουπιέρα για τη δημιουργία ατμόσφαιρας

Μπορεί κάποιοι να θεωρούν περιττή μια κουνουπιέρα, ιδιαίτερα το χειμώνα που τα έντομα λιγοστεύουν. Όμως η κουνουπιέρα δεν υπάρχει μόνο για να μας προστατεύει από τα πετούμενα! Μπορεί να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης, ειδικά αν συνδυαστεί με τα σωστά λευκά είδη και διακοσμητικά. Δίνει μια ξεχωριστή αίσθηση στο δωμάτιο και μας μεταφέρει σε άλλες εποχές, κάνοντας τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους να αισθανθούν όπως οι ήρωες του παραμυθιού.

4. Τρόλεϊ για περισσότερη… ενέργεια! 

Παρά το γεγονός ότι στο κρεβάτι ξαπλώνουμε ή παραμένουμε καθιστοί, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα χρειαστούμε κι ενέργεια. Ένα τρόλεϊ με φρούτα, snacks και ροφήματα θα δώσει μια εύκολη λύση στην πείνα και θα μας κάνει να αισθανθούμε σαν να βρισκόμαστε σε ξενοδοχείο και όχι στην κρεβατοκάμαρά μας.

5. Στόρι συσκότισης για μια βραδιά ταινίας

Τα snacks και τα ποτά είναι έτοιμα, οπότε το αμέσως επόμενο βήμα είναι να κάτσουμε αναπαυτικά και έχουμε δίπλα μας την κατάλληλη παρέα. Αυτό που μένει είναι να βάλουμε τον προτζέκτορα στη σωστή θέση, να κατεβάσουμε το στόρι πλήρους συσκότισης που μπορούμε να βρούμε στην ΙΚΕΑ σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων, μεγεθών και υλικών!

Δείτε αναλυτικά πως να μετατρέψετε το κρεβάτι σας σε ιδανικό χώρο χαλάρωσης εδώ.