Είναι γεγονός πως ο γυναικείος αυνανισμός αποτελεί μέχρι και σήμερα θέμα ταμπού στις περισσότερες γυναικοπαρέες ενώ δεν θα έπρεπε γιατί λίγο – πολύ όλες μας το κάνουμε και μιας που πλησιάζει ο μήνας της αυτοϊκανοποίησης,  σου έχω 9 τρόπους για να κάνεις τον αυνανισμό σου πιο διασκεδαστικό.

1.Χρησιμοποιήσε λιπαντικό

Όσο πιο υγρή τόσο το καλύτερο. Αν είσαι από τις κοπέλες που δεν υγραίνονται εύκολα αλλά και που δυσκολεύονται να φτάνουν στη κορύφωση, το λιπαντικό είναι η ιδανική λύση για εσένα!

2.Επένδυσε σε ένα sex toy

Πότε ήταν η τελευταία φορά που πέρασες από ένα SEX SHOP την ώρα που ήσουν έξω για ψώνια αλλά το κοιτούσες διστακτικά για να μη σε δουν οι περαστικοί και σε παρεξηγήσουν; Τα δάχτυλα σου δεν αρκούν πολλές φορές για το επιθυμητό σου σκοπό (την κορύφωση μη τα ξαναλέμε) γι αυτό υπάρχουν τα sex shop για να προμηθευτείς το κατάλληλο sex toy για εσένα. Μην έχεις κολλήματα του τύπου “Τι θα νομίζει ο πωλητής” κτλ. Πίστεψε με κι αυτός χρησιμοποιεί.

3.Μία μπανιέρα μόνο για εσένα

Γέμισε την μπανιέρα σου με ζεστό νερό και με αιθέρια έλαια της επιλογής σου. Βάλε κι ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και βυθίσου στην απόλαυση και κάνε αυτό που ξέρεις  εσυ καλύτερα.

4.Κάν’το αργά

Εντάξει οι περισσότερες θέλουμε “ένα στα γρήγορα” για να στανιάρουμε από το στρες της ημέρας αλλά στη πραγματικότητα ισχυεί αυτό που λέει ο λαός: Το καλό πράγμα αργεί να γίνει!

Οι αργές – κυκλικές κινήσεις στην κλειτορίδα προκαλούν μεγαλύτερη ευχαρίστηση και ηδονή.

5.Αλλά μη ξεχάσεις το σημείο G

Επειδή η κλειτορίδα μας δεν είναι το μόνο μέρος του κόλπου μας με υπερ-ευαίσθητα νεύρα.

6.Ερωτικές ιστορίες α λα πορνό

Τι εννοώ με αυτό; Διάβασε βιβλία ή ιστορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με ακατάλληλο περιεχόμενο.(π.χ Fifty Shades of Grey).

7.Κάν΄το μπροστά στο καθρέφτη

Η εικόνα του εαυτού μας να αυνανίζεται μπροστά στο καθρέφτη ,ανεβάζει σημαντικά τα επίπεδα της αυτοπεποίθησής μας αλλά τονώνει και την ψυχολογία μας.

8.Δημιούργησε φαντασιώσεις που ίσως να μη μπορείς να τις υλοποιήσεις στην πραγματικότητα

Το απαγορευμένο λένε είναι πιο γλυκό .Η φαντασίωση με τον καθηγητή σου(αν είσαι φοιτήτρια),με τον εργοδότη σου ή ακόμα και η φαντασίωση του τρίο σίγουρα θα σου προκαλέσει μεγάλα ΑΧ εκείνη τη στιγμή.

9.Κάν΄το κάπου που δεν το έχεις ξανακάνει.

Αυτό θα είναι στο αυτοκίνητο σου, στη τουαλέτα της δουλειάς ή της σχολής;; Εσύ επιλέγεις!