Εδώ και μέρες στην Πορτογαλία είχε ξεσπάσει μεγάλη φασαρία γιατί το αεροδρόμιο της Μαδέιρα θα έπαιρνε το όνομα του Cristiano Ronaldo. Πολλοί θεώρησαν το γεγονός απαράδεκτο, ανεπίτρεπτο, πρωτάκουστο κλπ. Ωστόσο τελικά αυτό μετονομάστηκε σε Cristiano Ronaldo International Airport και ετοιμάστηκε και εκδήλωση προς τιμή του διάσημου ποδοσφαιριστή. Φαίνεται όμως πως κάποιος δάχτυλος αποφάσισε να μην το ευχαριστηθεί αφού η προτομή δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη!

Ceremony at Madeira Airport to rename it Cristiano Ronaldo Airport
Αυτή δε θυμίζει σε τίποτα τον 32χρονο ποδοσφαιριστή, που είναι γνωστό πόσο πολύ φροντίζει και προσέχει το image του. Λογικά όταν θα είδε αυτό το άγαλμα που μοιάζει με τον Ronaldo μετά από κάποιο ατύχημα ή αφού έχει δοκιμάσει πολλά ναρκωτικά, πρέπει να έμεινε “κάγκελο”.  Εκείνη την ώρα δεν είπε τίποτα και ήταν όλο χαμόγελα, αλλά μέσα του πρέπει να έβραζε!

Φυσικά στο Twitter ξεκίνησε ένα πάρτι άνευ προηγουμένου και το γέλιο είναι ατελείωτο! Είμαστε σίγουροι πως θα ψάξει ο ίδιος να βρει τον δημιουργό και να του πει ένα δυο λογάκια από κοντά!