Το bachelor πάρτι είναι μια παράδοση, όχι δική μας, αλλά μιας και ήμαστε από τη φύση μας κεφάτες και μας αρέσει να παρτάρουμε, καθιερώσαμε να γιορτάζουμε την τελευταία μέρα της ελευθερίας μας.
Γιατί εκείνος σου έκανε την ερώτηση, αποφάσισε πως είσαι η μια και η μοναδική, το όνειρο σου έγινε πραγματικότητα, αλλά αυτό θα είναι το τελευταίο βράδυ που θα περάσεις με τις φίλες σου ως ελεύθερη κοπέλα. Και επειδή όλα πρέπει να είναι τέλεια, εμείς κάναμε μια λίστα με όλα όσα θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει το εργένικο πάρτι σου!

Γλυκά!
party-3
Ο έρωτας περνάει από το στομάχι και όλες έχουμε πάντα όρεξη για γλυκά. Καμία μας δεν λέει ποτέ όχι. Και σε μια βραδιά αποκλειστικά για εσένα και τις φίλες σου τα γλυκά έχουν την τιμητική τους! Το γλάσο πρόσεχε να είναι μπόλικο.

Δωροσακούλες
party
Και δεν εννοούμε εκείνες που έδινε η μητέρα σου στα παιδάκια ότνα έφευγαν από το πάρτι σου. Εννοόύμε σωστές, τίμιες ενήλικες τσαντούλες ή νεσεσέρ με τα απαραίτητα. Lip balm, μάσκαρα, σφηνοπότηρο και προφυλακτικό!

Ποτό!!!
party-8
Και μάλιστα μπόλικο! Άφθονο. Γιατί τι νόημα έχει το εργένικο πάρτι σου αν την επόμενη μέρα δεν έχεις και λίγο πονοκέφαλο από το hangover. Και το τελευταίο σου hangover ως ελεύθερη κοπέλα θα το θυμάσαι για καιρό.

Μπαλόνια
party-7
Γιατί έτσι! Κοπέλες ήμαστε, τα όμορφα πράγματα μας αρέσουν, το μπούγιο και η διακόσμηση. Οπότε μπαλόνια! Έτσι γιατί μας αρέσουν.

Διακόσμηση
party-5
Μπόλικη, ροζ και girly. Μην το φοβηθείς. Βάλε φτερά, πούπουλα, σλόγκαν, πανό τα πάντα. Αυτά θα είναι και το κεντρικό background για τις άπειρες φωτογραφίες που θα βγάλετε!

Στολή
party-2
Γιατί είστε από bachelor και πρέπει να φαίνεται. Τύπωσε μπλουζάκια για όλες σας με εκείνο της νύφης σίγουρα να ξεχωρίζει και τα δικά σας να είναι πανομοιότυπα. Και βρες ευφάνταστα στιχάκια όπως Bride’s Squad! Γιατί αυτό το βράδυ είστε η δική της ομάδα και παίζεται για την νίκη.