Τα κακά αγόρια είναι μια κατηγορία από μόνα τους. Για την ακρίβεια μια κατηγορία κοιτάμε-δεν-αγγίζουμε, γιατί έτσι και κάνεις πως αγγίζεις τα βολτ θα σε πετάξουν μίλια μακριά, καημένη και καμένη.

Μπορείς όμως να τα βλέπεις, να τα χαζεύεις και να τα χαίρεσαι. Και να πωρώνεσαι!

Jax – Sons of Anarchy
janx

Κατά κόσμον Charlie Hunnam. Ή αλλιώς ο πόθος χιλιάδων γυναικών. Λίγο η μηχανή του, λίγο το μουσάκι του, λίγο και το ότι είναι η επιτομή του κακού παιδιού ο Jax έχει γίνει εμμονή. Λατρεύουμε το δερμάτινο jacket του και τον τρόπο που λέει λίγα και εννοεί πολλά.

Kilian Jones – Once Upon A Time
captain-hook

Διαφορετικά ο γνωστός και ως Colin O’Donoghue ή Κάπταιν Χουκ για τους φίλους. Ο γάντζος στο χέρι του είναι απλά το κερασάκι σε μια ήδη υπέροχη τούρτα. Μελαχρινός, με κατάμαυρα μάτια και βλέμμα που δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια.

Conor Walsh – How To Get Away With Murder

Ο Jack Falahee είναι νέος, ωραίος και πολλά υποσχόμενος. Επίσης είναι υποκινητής για οτιδήποτε κακό συμβαίνει σε αυτή τη σειρά, η ήρεμη δύναμη και ο άντρας των ονείρων μας.

Peter Quinn – Homeland

Ο Rupert Friend είναι πολύ ωραίος, λέμε! Και τον λατρέψαμε με το που εμφανίστηκε στην σειρά και είχαμε τις πρώτες υποψίες πως κάτι ύποπτο συμβαίνει με την πάρτη του. Το γεγονός πως τελικά βγήκαμε ψεύτρες δεν μας πτόησε από το να τον έχουμε στο μυαλό μας πάντα ως το πιο καλό κακό παιδί της τηλεόρασης.

Don Draper – Mad Men

Don Draper (Jon Hamm) - Mad Men - Season 1, Episode 1 - Photo Credit: Craig Blankenhorn/AMC

Καμία λίστα ανδρών δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς τον Jon Hamm. Ο σαδιστής, μισογύνης, εγωιστής, άπιστος και εγωκεντρικός Don έγινε υποκείμενο πόθου και ακόμα το ψάχνουμε στον ψυχαναλυτή μας γιατί στο καλό κολλάμε τόσο πολύ με τόσο λάθος άντρε. Ίσως παίζει κάποιο ρόλο και το χαμόγελό του βέβαια.