Πέρα από τα άπειρα πράγματα που του αρέσουν στο σεξ και ευχαριστιέται, υπάρχουν και άλλα τόσα που δεν του αρέσουν και μάλλον δεν είχες την παραμικρή ιδέα μέχρι τώρα. Ήμαστε όμως εδώ για να σου ανοίξουμε τα μάτια…

1 Τα too-much σέξι εσώρουχα
Γιατί είναι άλλο πράγμα οι καλαίσθητες και ελαφρώς kinky ζαρτιέρες και άλλο η ολόσωμη δερμάτινη φόρμα ή η φούστα με τα ροζ πούπουλα. Κοπέλα του είσαι, όχι χορεύτρια στο Moulin Rouge.

2 Το να προσπαθείς πολύ
Είναι λίγο άσχημη η εικόνα μιας γυναίκας που παρακαλεί. Και όχι δεν σε κάνει να μοιάζεις με γατούλα. Προσπάθησε να τον σαγηνεύσεις και αν δεις πως δεν αποδίδει απλά πάρε τον αγκαλιά και άραξε.

3 Οι υπερβολικές αντιδράσεις 
Οι υπερβολικές αντιδράσεις σου περισσότερο ταν αγχώνουν παρά τον φτιάχνουν. Δεν χρειάζεται να δίνεις παράσταση κάθε φορά που ξαπλώνεται μαζί, αρκεί να εκδηλώνεις αυτό που μια ή άλλη νιώθεις.

4 Το να του ζητάς πάρα πολλά, τώρα
Μπορεί να μην θέλει ή να δυσκολεύεται να τα κάνει. Από την άλλη το να υπερφορτώνεις το σεξ είναι σαν να τρως από λιγούρα. Θα βαρυστομαχιάσεις και δεν θα θες να ξαναδείς φαγητό μέχρι την επόμενη μέρα.

5 Να τον στρεσάρεις
Αν τον δεις αγχωμένο μια μέρα μην επιδιώκεις συνεχώς να τον ρίξεις στο κρεβάτι. Άφησε τον να χαλαρώσει, κάνε του λίγο μασάζ, κάντε μαζί ένα ζεστό μπάνιο και προσπάθησε να τον ηρεμήσεις, όχι να τον στρεσάρεις περισσότερο. Και αύριο μέρα είναι!