Υπάρχουν λάθη και λάθη μεθυσμένων, άλλα πιο light και άλλα πιο ντροπιαστικά. Όπως κι αν έχει, είμαι σίγουρη ότι όλοι έχουν βρεθεί έστω και μία φορά σε κατάσταση απίστευτης μέθης σε σημείο να έχουν χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον. Το μεθύσι είναι ένας πολύ καλός και ευσταθής λόγος για να πάψεις επιτέλους να πίνεις.

Αυτά είναι τα λάθη που είναι πιθανό να κάνεις, ανάλογα με το ζώδιό σου:

Κριός

Ξεκινάει έναν καβγά που δεν μπορεί να υπερασπιστεί

Το αλκοόλ χτυπάει κατακέφαλα έναν Κριό και αναεβάζει στα ύψη τον θυμό που υποθάλπει μέσα του. Αν υπάρχει ένα ζώδιο που δεν έχει καν την ανάγκη να μεθύσει για να εκφράσει τα συναισθήματά του, αυτό είναι ο Κριός. Μην βρεθείς στον δρόμο του, όσο εκείνος είναι μεθυσμένος. Θα το μετανιώσεις. Βέβαια, σκυλί που γαβγίζει, δεν δαγκώνει λένε. Έτσι είναι κι ο Κριός. Θα πάει να μπει σε έναν καβγά που δεν θα έχει τα κότσια εν τέλει να βγάλει εις πέρας.

Ταύρος

Θα τελειώσει τον καβγά που ξεκίνησε ο Κριός

Γενικά, ο Ταύρος δεν είναι και πολύ της αντιπαράθεσης. Έχει μάθει όμως, να προστατεύει με κάθε μέσο τα αγαπημένα του πρόσωπα. Θα βοηθήσει κατ’ επέκταση εκείνον τον ηλίθιο φίλο του που ενώ είναι εκτός ελέγχου, ενεπλάκη σε καβγά και θα καθαρίσει την κατάσταση στο πι και φι.

Δίδυμος

Στέλνει μεθυσμένα μηνύματα στον/στην πρώην

Γενικά είναι τόσο των social media και της επικοινωνίας που ακόμη και σε νηφάλια κατάσταση, ο τρόπος ομιλίας και τα μηνύματά του είναι λες και βρίσκεται σε κατάσταση μέθης. Είναι αυτό το ζώδιο που θα στείλει το άχρηστο μήνυμα της μέρας σε κάποιον, λέγοντας κάτι του τύπου: «Μόλις βγήκα από το ντους και πηγαίνω προς την κουζίνα.» WTF; Who cares;;; Όταν το αλκοόλ κατακλύζει τον οργανισμό του, βρίσκεται απλά σε παράνοια και στέλνει μεθυσμένα μηνύματα σε κάθε έρμο/η πρώην.

Καρκίνος

Ξεγυμνώνεται

Ακόμη και νηφάλιος ο Καρκίνος έχει την τάση να απελευθερώνεται. Θέλει να νιώθει κάθε στιγμή άνετα. Αν δεις κανέναν τύπο/τύπισσα να βγάζει κανένα περιττό ρούχο μέσα σε μπαρ/κλαμπ, να υποθέσεις κατευθείαν ότι πρόκειται για Καρκίνο.

Λέων

Κάνει φάση με άγνωστο/η

Σε κατάσταση μέθης, βγαίνει στην επιφάνεια όλο το πάθος και η σεξουαλικότητα ενός Λέοντα. Δεν θα διστάσει να καλέσει ερωτικά οποιονδήποτε/οποιαδήποτε του κάνει κλικ. Θα τον/την «ευχαριστήσει» και ύστερα θα τον/την παρατήσει σε μία άκρη σαν στυμμένη λεμονόκουπα.

Παρθένος

Ξερνάει παντού

Τουλάχιστον θα καθαρίσει τα πάντα μετά. Μιλάμε για το πιο τελειομανές και ψυχαναγκαστικό ζώδιο ever. Θα κάνει τον χαμό του, αλλά επειδή είναι της καθαριότητας και της τάξης, θα καθαρίσει τις βρωμιές του, να μην αμφιβάλλεις γι’ αυτό.

Ζυγός

Θα κάνει φάση με κάποιον/α και μετά θα το μετανιώσει

Σε νηφάλια κατάσταση, ένας Ζυγός θα σκεφτεί δύο και τρεις φορές πριν πάρει μία απόφαση. Είναι πολύ ισορροπημένο και δίκαιο ζώδιο. Όταν όμως, πίνει κανά ποτηράκι παραπάνω, κάνει πράγματα που εκ των υστέρων μετανιώνει πικρά. Φασώνεται με διάφορους απο εδώ κι από εκεί, για παράδειγμα και την επομένη θέλει να ανοίξει η γη και να τον καταπιεί.

Σκορπιός

Κάνει την ανάγκη του/της σε κοινή θέα

Δεδομένου ότι ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που ξέρει να κρύβεται καλά (είναι το ζώδιο του σεξ και του μυστηρίου), μας κάνει μεγάλη εντύπωση ότι σε περίπτωση μέθης είναι ικανός να εκθέσει τον εαυτό του σε κοινή θέα. Ξέρει να κρύβει καλά τα μυστικά, αλλά όχι και τα γεννητικά του όργανα.

Τοξότης

Έχει τάσεις φυγής

Ο Τοξότης κυριεύεται από τον Δία, τον πλανήτη των ταξιδιών και έχει την τάση να θέλει να βιώνει καινούριες εμπειρίες. Είνα αυτός που ύστερα από ένα βράδυ μέθης, θα δηλώσει ότι δεν θα ξαναμεθύσει ποτέ και αν κάνει ποτέ ξανά εξευτελιστικά πράγματα όντας μεθυσμένος, θα μεταναστεύσει από την χώρα. Ναι σε πιστέψαμε τώρα…

 Αιγόκερως

Έχει hangover για ολόκληρες μέρες

Εδώ τα λόγια είναι περιττά. Αφού το ζώδιο της τιμής και της δημοφιλίας, μπορεί να τριγυρνά στους δρόμους με πονοκεφάλους και όντας σε εξευτελιστική κατάσταση, τι άλλο μένει πια;

Υδροχόος

Το φρικιό το ίδιο

Μην ξεκινήσεις συζήτηση μαζί του σε καμία περίπτωση όσο εκείνος είναι μεθυσμένος. Θα σε τρελάνει κυριολεκτικά. Μία απλή συζήτηση μαζί του, θα σου κάψει κάθε εγκεφαλικό σου κύτταρο. Από μία στιγμή και μετά, απλά θα πάψεις να ακούς τι λέει και θα κουνάς το κεφάλι σου συγκαταβατικά σε οτιδήποτε σου λέει.

Ιχθύς

Κλαίει σαν μωρό

Ο Ιχθύς κυριευόμενος από τον Ποσειδώνα, είναι το ζώδιο που είναι πιο πιθανό να εθιστεί με ουσίες και αλκοόλ. Δεν είναι δικό τους λάθος όμως. Έχουν καλές προθέσεις στην αρχή της βραδιάς και το μόνο που επιζητούν είναι διασκέδαση και καλοπέραση. Στα μισά της νύχτας όμως, έχοντας πιει δύο – τρία ποτηράκια παραπάνω, βγάζουν τα εσώψυχά τους σε όποιον δουν μπροστά τους, κλαίγοντας ασταμάτητα. Duhhh!

 

Πηγή: Neopolis.gr