Το Greece Race for the Cure μπορεί να πραγματοποιήθηκε, ο μήνας όμως για τον καρκίνο του μαστού δεν έχει τελειώσει και η στήριξη μας σε γυναίκες που νοσούν ή θεραπεύτηκαν δεν δεσμεύεται από χρονικά όρια. Αυτή τη φορά την στήριξη της ήρθε να δείξει για ακόμη μια χρονιά η εταιρεία κοσμημάτων PANDORA, η οποία έδωσε το παρόν στον μαραθώνιο και αυτή τη στιγμή έρχεται με ακόμα καλύτερα νέα!

bca_sps_pinkribbon

Ένα κρεμαστό κόσμημα, ειδικά σχεδιασμένο για το φετινό Greece Race for the Cure. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε η PANDORA παρουσίασε το μοναδικό κρεμαστό κόσμημα που σχεδιάστηκε ειδικά για το φετινό Greece Race for the Cure και το οποίο θα πωλείται στα καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα στην ειδική τιμή των 49€. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από το ποσό των 20.000€ της χορηγίας, μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί επίσης για τους σκοπούς του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού ‘’Άλμα Ζωής’’. Χαρίστε λοιπόν αυτό το κόσμημα σε κάποιον που αγαπάτε ή ακόμα και σε εσάς. Ένα δώρο που έχει μεγάλη αξία!

photo1

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η Πρόεδρος του Συλλόγου ‘’Άλμα Ζωής’’ κυρία Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, η οποία ανέφερε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά την PANDORA που στηρίζει με συνέπεια για 5η χρονιά τη διοργάνωση του Greece Race for the Cure και βρίσκεται δίπλα μας ουσιαστικά όλα αυτά τα χρόνια, συμβάλλοντας ενεργά στο έργο μας».

Περισσότερα στο www.pandora.net και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σας το www.pandorashop.gr