Μία έρευνα που πραγματοποιήθηκε από ψυχολόγους, έρχεται να βάλει σε σκέψεις τον απλό πολίτη που βγαίνει βράδυ και πίνει χαλαρός το ποτό του. Το τζιν τόνικ, δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Διότι αν το αγαπάς και το προτιμάς στις βραδινές σου βόλτες, τότε μάλλον είσαι ψυχοπαθής. Δεν το λέμε εμείς φυσικά αυτό, αλλά οι ψυχολόγοι που έκαναν την έρευνα τους.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της έρευνας, αν σ’αρέσει οτιδήποτε πικρό στο φαγητό και στο πότο, τότε πάσχεις εκτός της ψυχοπάθειας και από το μακιαβελισμό, σαδισμό και. ναρκισσισμό. Όλα αυτά τα θετικά, δηλαδή (not).

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Innsbruck της Αυστρίας, έκαναν αντίστοιχα την δική τους έρευνα για να διαπιστώσουν αν αυτό το αποτέλεσμα έχει κάποια ορθότητα. Σε αυτή συμμετείχαν 1000 άνθρωποι (απλοί σαν κι εσένα), οι οποίοι έπρεπε απλά να σημειώσουν τα φαγητά και τα ποτά που τους αρέσουν, ενώ στην συνέχεια να απαντήσουν στο ειδικό ερωτηματολόγιο.

Ανάλογα με τις απαντήσεις, οι ψυχολόγοι μπόρεσαν να εκτιμήσουν την συναισθηματική σταθερότητα του καθενός, την επιθετικότητα και τον μακιαβελισμό. Τα στοιχεία που προέκυψαν, έδειξαν ότι αυτό που γράψαμε παραπάνω, ότι δηλαδή όσοι προτιμούν πικρά φαγητά και ποτά, έχουν την τάση να εμφανίζουν ψυχοπάθεια, κατάθλιψη και ναρκισσισμό.

Υπάρχει όμως ένα μεγάλο ΑΛΛΑ. Καλά όλα αυτά, οι επιστήμονες όμως δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί οι άνθρωποι που πάσχουν από αυτά τα συμπτώματα προτιμούν οτιδήποτε πικρό. Επομένως, μέχρι να βγει κάτι ακόμα περισσότερο εμπεριστατωμένο, μπορείς να συνεχίσεις να πίνεις τζιν τόνικ.

gif