Αν είσαι φανατική θαυμάστρια των Friends, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην θυμάσαι πολλά επεισόδια και σκηνές. Όπως για παράδειγμα, την ρομαντική πρόταση γάμου του Chandler στην Monica στο διαμέρισμα τους. Κεριά αναμμένα παντού και οι φιλοί τους να περιμένουν έξω απ’την πόρτα προκειμένου να τους συγχαρούν. Ωραίες σκηνές.

Κάτι τέτοιο αποφάσισε να κάνει και ο Krunal Desai στην 11 χρόνια σύντροφο του, Radha Patel, με σκηνικό το διαμέρισμα της Monica. Πώς το πέτυχε όμως αυτό;

Η παραγωγή είχε προγραμματίσει στους φανατικούς της σειράς, να γνωρίσουν ανθρώπους απ’το cast αλλά να δουν και τα σκηνικά τα οποία έβλεπαν τόσα χρόνια απ’την τηλεόραση τους. Έτσι λοιπόν, ο Krunal Desai κατάφερε να απομονώσει την κοπέλα του και να της κάνει την πρόταση γάμου, μετά φυσικά από συμφωνία που είχε με τους ιθύνοντες.

Η απάντηση ήταν θετική και όπως είπε ο Krunal στο περιοδικό Hello!, αποφάσισε να κάνει εκεί την πρόταση γάμου γιατί και οι δύο αγαπούσαν πολύ τα Φιλαράκια και μάλιστα η Radha δεν μπορεί να κοιμηθεί αν δεν δει έστω και ένα επεισόδιο.