Δεν υπάρχουν μόνο άσχημες ειδήσεις αλλά και εκείνες που σου δίνουν κουράγιο και σε κάνουν να πιστεύεις πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι. 
Μία γυναίκα βρισκόταν στο αεροδρόμιο της Νεμπράσκα για να πετάξει όταν άκουσε την συνομιλία που είχε ο πατέρας ενός μικρού παιδιού με έναν υπάλληλο στο check-in. Εκείνος νόμιζε πως η κόρη του ήταν πολή μικρή και δεν χρειαζόταν εισιτήριο όμως από την στιγμή που το είχε αγοράσει μέχρι την στιγμή της επιβίβασης αυτή είχε κλείσει τα δύο της χρόνια. Κάτι που σήμαινε πως είτε θα έπρεπε να εξασφαλίσει θέση ή θα έκαναν ξανά booking με άλλη πτήση. Η γυναίκα παρακολούθησε όλο το σκηνικό και την δύσκολη θέση που είχε έρθει ο πατέρας και προσφέρθηκε να πληρώσει το εισιτήριο.
Οι υπάλληλοι την ρώτησαν ξανά και ξανά εάν γνωρίζει πόσο ακριβό είναι, εκείνη όμως δεν δίστασε στιγμή. Έδωσε την πιστωτική της και το πλήρωσε. 749 δολάρια. Ο πατέρας ζήτησε τα στοιχεία της για να την ξεπληρώσει, όμως εκείνη επέμεινε πως δεν ήθελε χρήματα και δεν ήθελε να πάρει διαστάσεις το θέμα.
Το όλο σκηνικό όμως το έπιασε με την κάμερά του ένας επιβάτης και μέσα σε μία ημέρα η ιστορία έγινε viral στο Facebook.
Αμέσως έγινε γνωστή η ταυτότητα της γυναίκας. Είναι η Debbie Bolton, co-founder και υπεύθυνη διεθνών πωλήσεων της Norwex, μία εταιρεία με προϊόντα καθαρισμού. Αμέσως όσοι την αναγνώρισαν σχολίασαν πως πρόκειται για ένα πραγματικά γενναιόδωρο άτομο που πάντα προσφέρει στους άλλους. Εμείς το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο μπράβο!

Πηγή: Metro