Η Πάρος αποτελεί ένα νησί που ξεχωρίζει από την αρχαιότητα. Στις μέρες μας προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο, καθώς συνδυάζει μαγευτικές παραλίες, χαλάρωση και πλήθος δραστηριοτήτων. Όσες φορές και να επισκεφτούμε το νησί, πάντα έχει κάτι καινούριο να προσφέρει. Ειδικά αν επιλέξουμε να ζήσουμε μια αυθεντική ελληνική εμπειρία νοικιάζοντας μια πολυτελή βίλα!

Πολυτελείς διακοπές στη βίλα των ονείρων μας

Οι χρυσές παραλίες, η νυχτερινή ζωή της Πάρου και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Αιγαίο είναι ήδη γνωστά. Η εμπειρία όμως αποκτά νέα διάσταση όταν αντικρύζουμε το μαγευτικό τοπίο διαμένοντας σε ένα πολυτελές σπίτι. Μια επίσκεψη εδώ μας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε τη βίλα των ονείρων μας και να ζήσουμε ένα καλοκαίρι αφήνοντας την πολυτέλεια να μας παρασύρει. Ιδιωτικές πισίνες, εξωτερικοί χώροι που κόβουν την ανάσα και κάθε άνεση και υπηρεσία εγγυώνται τις καλύτερες διακοπές ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς. Το προσωπικό είναι σε θέση να εκπληρώσει κάθε επιθυμία, ώστε ο επισκέπτης να απολαύσει κάθε στιγμή χωρίς να ανησυχεί για τίποτα. Ανάμεσα στις δεκάδες επιλογές ξεχωρίζει η βίλα Agathee.

Η Agathee είναι μια νεόκτιστη πολυτελή βίλα στην Πάρο, που μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους από δέκα επισκέπτες. Το τοπίο που περιβάλει το σπίτι είναι μαγευτικό. Απέχει μόλις 4 χιλιόμετρα από τη Νάουσα και ξεχωρίζει για τη καταπληκτική θέα στις Κολυμπήθρες. Η τοποθεσία της βίλας Agathee δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη για κάποιον που επιθυμεί να επιστρέψει στον “παράδεισο” μετά από μια μέρα γεμάτη δράση στην Πάρο.

Οι άπειρες δυνατότητες που προσφέρει η Πάρος

Σημαντικό προνόμιο της βίλας επίσης αποτελεί ότι οι εκπληκτικές παραλίες της Πάρου βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Αφήνοντας τη βίλα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να χαλαρώσει σε μια κοντινή παραλία ή να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στο windsurfing ή kitesurfing. Το βράδυ μπορεί να απολαύσει τη νυχτερινή ζωή της Πάρου που πραγματικά περιλαμβάνει τα πάντα. Χαλαρό ποτό, ξέφρενη διασκέδαση ή περιπλανήσεις στα σοκάκια της Νάουσας και της Παροικιάς.

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για εδώ

ή στο Facebook

Διαβάστε επίσης: Φύγαμε για Άνδρο. Ό,τι πρέπει να ξέρεις για τις διακοπές σου στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί