Πρέπει να είναι μία από τις πιο δύσκολες εμπειρίες. Να ακυρωθεί τελευταία στιγμή ο γάμος σου. Ενώ τα πάντα είναι έτοιμα, τελικά να γκρεμίζεται το όνειρο και να μένεις να αναρωτιέσαι “γιατί”. Αυτό έζησε η 25χρονη Sarah Cummins από την Ιντιάνα και όπως παραδέχθηκε ήταν κάτι που την τσάκισε. Λεπτομέρειες για το τι συνέβη και έπεσε “άκυρο” στο παρά πέντε δεν έγιναν γνωστό. Έλα όμως που μέσα στον όλο χαμό έπρεπε να σκεφτεί τι θα γίνει με την 23.000 δολαρίων δεξίωση! Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται, οπότε όλο αυτό το φαγητό και η διακόσμηση έπρεπε να αξιοποιηθεί αλλιώς θα πήγαινε τσάμπα!

Μπορεί ο πόνος να ήταν μεγάλος, ωστόσο η Cummins σκέφτηκε γρήγορα και σωστά, αφού επικοινώνησε με όλα τα κέντρα αστέγων της περιοχής και κάλεσε όσους μπορούσαν και ήθελαν να περάσουν ένα όμορφο Σαββατόβραδο. Δεν μπορούσε να πετάξει όλο αυτό το φαγητό και έβαλε τα δυνατά της να πετύχει το σχέδιο. Όντως 170 άτομα εμφανίστηκαν και απόλαυσαν το πλούσιο μενού αλλά και τη γαμήλια τούρτα. Τοπικές επιχειρήσεις έβαλαν το χεράκι τους προσφέροντας ρούχα και φορέματα για να είναι καλά ντυμένοι οι καλεσμένοι. Ο παραλίγο γαμπρός Logan Araujo δήλωσε πως μπορεί να είναι κι αυτός στεναχωρημένος που ακυρώθηκε ο γάμος, αλλά αισθάνεται χαρούμενος που η Sarah έκανε αυτή την γενναιόδωρη κίνηση.
Την επόμενη μέρα η “νύφη” μπήκε στο αεροπλάνο και πέταξε στην Δομινικανή Δημοκρατία. Θα ήταν το ταξίδι για το μήνα του μέλιτος. Αντί για τον άντρα της, πήρε μαζί τη μητέρα της.

Πηγή: Metro