Την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017, το showroom της εταιρείας SARKK, αποκλειστικού διανομέα της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τη FYROM, μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες της παρουσίασης της νέας συλλογής Tommy Hilfiger Fall/Winter 2017, σε εκπροσώπους των media και fashion bloggers, σε μια γιορτή για την επαναστατική διάθεση της δεκαετίας του 1990. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πρώτοι και σε αποκλειστικότητα τις συλλογές Tommy Hilfiger FW17 Womenswear, Menswear, Accessories, Footwear, Kids, Hilfiger Denim, Underwear, Tailored καθώς τη Hilfiger Collection.

Lensed by George Louvaris

Lensed by George Louvaris

Με την ατμόσφαιρα να παραπέμπει στη δεκαετία του 1990, backdrop, οθόνες και ένα 360ο photobooth αποτέλεσαν το σκηνικό της παρουσίασης της νέας συλλογής. Τα outfits της Hilfiger Collection FW17 ταξίδεψαν αποκλειστικά στην Αθήνα για τις ανάγκες της παρουσίασης της νέας συλλογής και ενίσχυσαν την επαναστατική διάθεση που διατρέχει τις συλλογές. Welcome cocktails & γεύσεις εμπνευσμένες από το The American Alternative συμπλήρωναν το παζλ του ταξιδιού στη δεκαετία του 90’.

Η Tommy Hilfiger συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017, The American Alternative, γιορτάζει τη δεκαετία του 90’ δίνοντας ένα νέο twist στην παράδοση. Η συλλογή ενσωματώνει την επαναστατική διάθεση που χαρακτηρίζει τη δεκαετία του ‘90 και «παίζει» με αντιθέσεις στα look, με oversize αναλογίες και με αθλητικές επιρροές. Το rock ‘n roll στυλ καταλαμβάνει κεντρικό ρόλο στον σχεδιασμό με αστέρια, καρφιά και χαριτωμένα υφάσματα. Η συλλογή είναι τολμηρή, χαλαρή και απλά… cool.