Η Amita Motion υποστηρίζοντας έμπρακτα τη νέα γενιά, επιστρέφει και φέτος με ένα ξεχωριστόconcept, που θα δώσει την ευκαιρία σε δύο Boy Bands να ζήσουν την πιο θετική εμπειρία της ζωήςτους και να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

Ο αγαπημένος χυμός των νέων, με σύνθημα «Είμαστε Θετική Ενέργεια», αλλάζοντας και πάλι ταδεδομένα στη μουσική σκηνή της χώρας, διοργανώνει τον δημιουργικό μουσικό διαγωνισμό Amita Motion Back 2 Bands μέσα από τον οποίο θα προκύψει το επόμενο Boy Band της Ελλάδας!

Σε ρόλο scouter, επιστρατεύονται η Έλενα Παπαρίζου με τους Kings για την Universal Music και ηΕλένη Φουρέιρα με τους Playmen για την Panik Records, οι οποίοι μέσα από μια ειδικάδιαμορφωμένη διαδικασία ακροάσεων, θα επιλέξουν τους καλύτερους νέους καλλιτέχνες και θασχηματίσουν δύο δυναμικά συγκροτήματα, τα οποία και θα καθοδηγήσουν σε όλα τα στάδια γιατην ανάδειξη του καλύτερου Boy Band της Ελλάδας.

Το κοινό θα συμμετέχει ενεργά στην επιλογή του καλύτερου Boy Band καθ’ όλη την διάρκεια τουδιαγωνισμού, μέσα από τις επίσημες σελίδες που θα δημιουργηθούν στο Facebook για τα δύοσυγκροτήματα.

Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, παρών θα είναι και ο Πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς ο οποίος θα συμβάλει με την έμπνευση και την εμπειρία του, παροτρύνοντας τουςνέους να ανακαλύψουν την Θετική Ενέργεια που κρύβουν μέσα τους.

Το νικητήριο boy band του Amita Motion Back 2 Bands, θα κερδίσει ένα ετήσιο συμβόλαιο με τηνδισκογραφική εταιρεία των καλλιτεχνών που το εκπροσωπεί, η οποία θα αναλάβει και τηνπαραγωγή και προώθηση cd single καθώς και το video clip του. Παράλληλα, η Amita Motion θαδώσει την ευκαιρία και στα δύο boy bands που θα ξεχωρίσουν, να πραγματοποιήσουν on stage performance, στο μεγαλύτερο μουσικό θεσμό της χώρας, την Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion 2017 στις 8 Σεπτεμβρίου.

Η διαδικασία είναι απλή: Αρκεί το ταλέντο, η αγάπη για την μουσική και μια επίσκεψη στο websiteτης Amita Motion, thetikienergeia.gr για να λάβετε μέρος στον πιο θετικό μουσικό διαγωνισμό τηςχρονιάς!

Μάθετε τα πάντα για το Amita Motion Back 2 Bands, στο www.thetikienergeia.gr και κάντε likeστην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο facebook.com/amitamotion για να ενημερώνεστεκαθημερινά για την πορεία του πιο θετικού διαγωνισμού!

ΑΜITA MOTION. ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
#back2bands #amitamotion #eimastethetikienergeia #toxeis

Μπείτε στην πιο Θετική Παρέα:
Facebook: amitamotion
Twitter: @amitamotion
Instagram: amitamotion
Snapchat: amita_motion
YouTube: AmitaMotionOfficial
Website: thetikienergeia.gr/Back2Bands