Συμπληρώνοντας 17 συναπτά έτη συνεργασίας, η Amway Hellas βρίσκεται και φέτος στο πλευρό του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», υποστηρίζοντας έμπρακτα το έργο του.
Υιοθετώντας πλήρως το όραμα του οργανισμού για αντιμετώπιση κάθε παιδιού που βρίσκεται σε ανάγκη με Φροντίδα, Ισότητα και Αξιοπρέπεια, η Amway Hellas ανταποκρίνεται και φέτος στο κάλεσμά του, παρέχοντας προϊόντα σημαντικά για τη λειτουργία του οργανισμού, όπως τρόφιμα αλλά και είδη εξοπλισμού που θα επιτρέψουν στα παιδιά να συνεχίσουν να χαμογελούν.

Logo_Amway
Η κ. Ioana Enache, Γενική Διευθύντρια της Amway Ρουμανίας, Βουλγαρίας και Ελλάδας, δήλωσε σχετικά: «Η Amway Hellas αποτελεί, για περισσότερα από 17 χρόνια, πιστό υποστηρικτή του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και των αναγκών του. Αναγνωρίζοντας την τεράστια προσφορά του απέναντι στην ελληνική κοινωνία, θα παραμείνουμε δεσμευμένοι απέναντι στους υπευθύνους του οργανισμού, τους εθελοντές αλλά και τους παιδαγωγούς προκειμένου να συνεχίσουν να μοιράζουν χαμόγελα σε όλα εκείνα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.» 

 Ο κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», δήλωσε σχετικά: «Για μια ακόμη χρονιά, ευχαριστούμε από καρδιάς την εταιρεία Amway Hellas για την έμπρακτη υποστήριξή της προς το έργο μας. Χάρη στους στενούς δεσμούς φιλίας που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα 17 χρόνια, ανταποκρινόμαστε με αισιοδοξία στις ανάγκες των παιδιών. Είμαστε σίγουροι ότι οι δεσμοί μας με την Amway Hellas και τους ανθρώπους της θα παραμείνουν αναλλοίωτοι στο χρόνο, επιτρέποντάς μας να προσφέρουμε ακόμη περισσότερο απέναντι στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη αλλά και στην ελληνική κοινωνία γενικότερα.»