Μπορεί να μην πηγαίνεις προς το παρόν στο γυμναστήριο, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να ενδιαφέρεσαι για την εμφάνισή σου. Τα ρούχα που φοράς την ώρα της άσκησης είναι πολύ σημαντικά. Σου ανεβάζουν τη διάθεση, σε κάνουν να νιώθεις όμορφη, με αποτέλεσμα το πρόγραμμα να γίνεται πιο διασκεδαστικό. Απαραίτητη προϋπόθεση παράλληλα, είναι τα ρούχα γυμναστικής να είναι άνετα και ποιοτικά. Γι’ αυτό κι εμείς βρήκαμε ένα από τα καλύτερα κολάν που μπορείς να αγοράσεις, ιδιαίτερα αν προτιμάς τα αθλήματα μέτριας και υψηλής έντασης.

Η νέα κολεξιόν Συμπίεση της Oysho έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση στην εξάσκηση. Μόλις φορέσεις τα ρούχα της σειράς, θα καταλάβεις αμέσως τη διαφορά!

Κολάν και αθλητικά σουτιέν για σμιλεμένο σώμα

Το κολάν της κολεξιόν είναι σχεδιασμένο μέχρι τον αστράγαλο με σιλικόνη στη μέση και διαμορφωτικό ύφασμα που τονίζει και σμιλεύει το σώμα. Η σιλουέτα δείχνει ομορφότερη χωρίς να περιορίζεται καμία κίνηση στις πιο έντονες προπονήσεις. Για να συνδυάσεις το κολάν, βρες αυτό που προτιμάς από τα αθλητικά σουτιέν της συλλογής. Παρέχουν μέτρια στήριξη σε στρατηγικά σημεία για την εξάσκηση αθλημάτων μέτριας έντασης.

 

Ξέχνα τους ερεθισμούς μετά τη γυμναστική

Αυτό που κλέβει την παράσταση είναι το ύφασμα υψηλής αντοχής. Διευκολύνει το πέρασμα της υγρασίας για μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Τα κοψίματα laser cut, για απαλότερα τελειώματα, προλαμβάνουν κάθε είδους ερεθισμούς. Η κολεξιόν Συμπίεση είναι τώρα διαθέσιμη σε νέα χρώματα όπως το μπλε, η τερακότα και το ανοιχτό γκρι.