Αναρωτήθηκες ποτέ πώς θα ήταν η μέρα σου χωρίς όλα αυτά τα «μικρά πραγματάκια» που σου δίνουν χαρά κι ενέργεια; Το αγαπημένο σου Tshirt, την αγαπημένη σου μουσική, το αγαπημένο σου πρωινό…

Για να μην φτιάχνεις σενάρια «καταστροφής» με το μυαλό σου, η απάντηση βρίσκεται στο νέο video που ετοίμασαν τα δημητριακά FITNESS της Nestlé με πρωταγωνίστρια τη Μαίρη Συνατσάκη και μπορείς να το απολαύσεις εδώ!

Mε μόλις 1 κλικ, μπορείς να περιηγηθείς στις δύο διαφορετικές «ζωές» της Μαίρης, βλέποντας πώς είναι η μέρα της με ή χωρίς το αγαπημένο της πρωινό FITNESS που τη γεμίζει ενέργεια!

Αυτή τη χρονιά, τα FITNESS το έβαλαν σκοπό να μας αποδείξουν πως αυτό που χρειάζεται για να αποκτήσουμε μια καλύτερη καθημερινότητα, γεμάτη ενέργεια κι αισιοδοξία, είναι απλά…να το πιστέψουμε! #ToProinoSouAnikei

FITNESS_MARY_1

Ένα θρεπτικό και λαχταριστό μπολ δημητριακών FITNESS, γεμάτο με απολαυστικά τραγανές νιφάδες ολικής άλεσης, πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες Β2, Β6 και σίδηρο, είναι αυτό που χρειάζεσαι για να δώσεις στον οργανισμό σου την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεται στο ξεκίνημα της μέρας, για να μπορέσεις να καταφέρεις ό,τι σκεφτείς και να ανταπεξέλθεις στους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας!