Σύμφωνα με τους πιο διάσημους στυλίστες ανδρικής μόδας υπάρχουν κάποιες συνήθειες που τις… «τηρούν» πιστά όλοι οι άνδρες είτε τα πάνε καλά με το στυλ και τη μόδα είτε όχι. Και ποιες είναι αυτές;

Γνωρίζουν τα βασικά και κολλάνε σε αυτά- Έχεις παρατηρήσει ότι οι άντρες «κολλάνε» με συγκεκριμένα ρούχα; Αυτό ακριβώς περιγράφει η πρόταση. Επειδή οι άντρες δυσκολεύονται να συνδυάσουν τα ρούχα τους χρειάζονται πάντα κάποιον να τρέχει από πίσω να τους εξηγεί τα χρώματα το πιθανότερο είναι να επιλέξουν να φορέσουν κάτι που έχουν φορέσει αρκετές φορές.

Ψωνίζουν αρκετά offline – Μπορεί για εκείνους το shopping να είναι μια βαρετή διαδικασία αλλά τουλάχιστον εκεί πάντα υπάρχει μια πωλήτρια να τους εξηγεί γιατί το κοτλέ παντελόνι ταιριάζει με το συγκεκριμένο σακάκι και άλλα τέτοια αντίστοιχα που πραγματικά τους φαίνονται απίστευτα.

Δίνουν βάση στα εσώρουχα τους – Και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί όπως εκείνοι δίνουν βάση στα δικά μας εσώρουχα και εμείς στα δικά τους θα πρέπει να είναι προσεγμένα και στην εντέλεια. Έτσι λοιπόν αν ανοίξεις το ντουλάπι ενός καλοντυμένου άνδρα θα βρεις μέσα όχι μόνο μαύρα αλλά και χρωματιστά εσώρουχα αλλά πάντα εντυπωσιακά.

Δίνουν σημασία στις ετικέτες – Κάτι που εμείς δεν κάνουμε συχνά είναι το γεγονός ότι οι άντρες όντως δίνουν μεγάλη σημασία στις ετικέτες ειδικά αν μιλάμε για κάποιον εργένη. Θα προσέξει σε τι θερμοκρασία θα πλύνει τα μάλλινα κτλ.

Ξέρουν τα πάντα από street style -Και αν δεν ξέρουν το δημιουργούν. Πώς; Φυσικά φορώντας το  Nite Jogger, ένα sneaker με πρωτοποριακό design που συνδυάζει iconic στοιχεία του παρελθόντος με τη σύγχρονη αισθητική. Αντλώντας έμπνευση από την ανακλαστική τεχνολογία του brand, ο σύγχρονος σχεδιασμός του sneaker αποτυπώνει μια εξελιγμένη προσέγγιση του ρετρό style, ειδικά διαμορφωμένη για τους creators του σήμερα που ακόμα και η νύχτα δεν μπορεί να τους σταματήσει.

Capture

Σχεδιασμένο για να ξεχωρίζει, το Nite Jogger εμπνέεται από το παρελθόν και οπλίζεται με την ανακλαστική τεχνολογία, δίνοντας έτσι ένα street style twist που σίγουρα θα εμπνεύσει τους creators & την sneaker κουλτούρα. Η ανακλαστική τεχνολογία κυριαρχεί στο νέο sneaker και ενισχύει την λάμψη του στο σκοτάδι. Ανακλαστικές λεπτομέρειες βρίσκονται στα κορδόνια, στις τρεις χαρακτηριστικές ρίγες της adidas, στη φτέρνα αλλά και στις επενδύσεις του παπουτσιού, συνδυάζοντας την τεχνολογία με το πρωτοποριακό design για όλους τους creators που γνωρίζουν ότι ποτέ δεν είναι αργά για να κυνηγήσουν το όραμά τους.

Το επάνω μέρος είναι φτιαγμένο από νάιλον ripstop, μαλακό mesh και σουέτ επενδύσεις. Η χαρακτηριστική τεχνολογία BOOST της adidas βρίσκεται στη σόλα του παπουτσιού, η οποία είναι υπερυψωμένη για άνεση και κατασκευασμένη για νυχτερινές εξερευνήσεις.

Επαναπροσδιορίζοντας το αρχικό colorway του Nite Jogger, το ανανεωμένο sneaker παρουσιάζει ένα μαύρο επάνω μέρος με έντονες πορτοκαλί αντιθέσεις. Η σόλα προέρχεται από το πρωτότυπο sneaker και αποδεικνύει ότι το παρελθόν αποτελεί έμπνευση για το μέλλον. Σχεδιασμένο για την αδιάκοπη αναζήτηση της δημιουργικότητας και μακριά από τους περιορισμούς της ημέρας, το Nite Jogger είναι ένα sneaker που πραγματικά ξεχωρίζει, με το μήνυμα «the speed of nite» γραμμένο σε κώδικα μορς στην σόλα του.

 

One Response