Η είδηση για την Selena Gomez και την καριέρα της είναι κάτι που θα στεναχωρήσει πολύ τους φανατικούς θαυμαστές της. Και πίστεψε με, έχει πάρα πολλούς. Η νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιός φαίνεται όμως ότι πάσχει από κρίσεις πανικού που είχαν επιβαρύνει το τελευταίο διάστημα την υγεία και την καθημερινότητα της, καθώς επίσης και την ασθένεια του Λύκου με την οποία είχε διαγνωσθεί.

Η ίδια ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει το τραγούδι, χωρίς όμως να διευκρινίζει το διάστημα αποχής της. Εξήγησε μάλιστα ότι δεν είναι ευτυχισμένη απ’όλο αυτό που συμβαίνει, ακύρωσε τις συναυλίες και ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της ζητώντας κατανόηση. Συγκεκρίμενα, δήλωσε:

«Οι επιπλοκές που προκαλεί ο Λύκος έχουν να κάνουν με κρίσεις πανικού, άγχος και αίσθημα κατάθλιψης, πράγματα που βιώνω τελευταία. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φίλους μου, αλλά πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα και να φροντίσω την υγεία μου. Aνακάλυψα ότι το άγχος, οι κρίσεις πανικού και η κατάθλιψη είναι συνέπειες του Λύκου από τον οποίο πάσχω. Θέλω να είμαι παραγωγική και ποιοτική στη δουλειά μου, αλλά κυρίως ευτυχισμένη στην προσωπική μου ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξή του και να τονίσω ότι οι θαυμαστές μου είναι πολύ σημαντικοί για μένα, απλά αυτή τη στιγμή πρέπει να συγκεντρωθώ στο να γίνω καλά».

Ο κόσμος του twitter εύχεται γρήγορη ανάρρωση στην τραγουδίστρια!