Αν είδες το υπέροχο μακιγιάζ της Bella Hadid από την ανδρική επίδειξη μόδας για το φθινόπωρο του 2021 τότε σίγουρα εντυπωσιάστηκες. Και επειδή θέλεις να το δοκιμάσεις εσύ και το ξέρουμε, ο make up artist Sam Visser μας παραδίδει μαθήματα μακιγιάζ και εμείς κρατάμε σημειώσεις.

Για την επιδερμίδα 

«Αρχικά προετοίμασα το δέρμα με την Dior Hydra Life Fresh Hydration Sorbet Creme και το Dior Capture Youth Glow Booster Age-Delay Illuminating Serum. Για τη βάση εφάρμοσα το Dior Forever #2n και χρησιμοποίησα το Dior Forever Skin Correct #2n για παραπάνω κάλυψη, όπου ήταν αναγκαίο. Στη συνέχεια, άπλωσα το Diorksin Mineral Nude Matte #02 Light για να σταθεροποιήσω τη βάση.
Ακολούθησε το Dior Rouge Blush #962 Poison Matte στα μάγουλά της για χρώμα και χρησιμοποίησα το Diorskin Mineral Nude Bronze #004 Warm Sunrise για πιο ζεστό και σμιλεμένο αποτέλεσμα. Για να χαρίσω φως άπλωσα το Dior Backstage Glow Face Palette #002 Glitz στα ζυγωματικά της.

Για τα μάτια 

Δημιούργησα ένα έντονα δραματικό βλέμμα με το Diorshow 24h Stylo #771 Matte Taupe, την Dior 5 Couleurs Couture #859 Pink Corolle και το #879 Rouge Trafalgar. Στις βλεφαρίδες της εφάρμοσα μια στρώση Diorshow Iconic Overcurl #090 Black. Μετά γέμισα τα φρύδια της με το Diorshow Brow Styler #001 Universal Brown.

Για τα χείλη 

Αρχικά, εφάρμοσα το νέο Rouge Dior #000 Diornatural ως ενυδατική βάση. Στη συνέχεια περιέγραψα τα χείλη της με το Dior Contour #532 και άπλωσα το Rouge Dior #414 Saint Germain από πάνω για να ολοκληρώσω το look».