Το Σάββατο έγινε το εντυπωσιακό opening του κλαμπ Lohan στην Ιερά Οδό και εννοείται ότι παρευρέθηκε πλήθος κόσμου για το γεγονός. Συγκεκριμένα, 2500 άνθρωποι τίμησαν με την παρουσία τους την Lindsay Lohan και τον Έλληνα σύντροφο της. Η ηθοποιός εννοείται ότι βρισκόταν εκεί να υποδεχτεί τον κόσμο που περίμενε καρτερικά να εισέλθει στο εσωτερικό του κλαμπ και σύμφωνα με πληροφορίες αποχώρησε στις 5 τα ξημερώματα.

Όλα καλά, όλα ωραία μέχρι να πιάσει το μικρόφωνο για να μιλήσει. Διότι ο κόσμος που βρισκόταν εκεί τους περίμενε μια απογοήτευση. Η Lindsay σε μία προσπάθεια να μιλήσει σε 2500 ανθρώπους που περίμενε να μη μιλάνε καθόλου και να κάνουν απόλυτη ησυχία να ακουστεί (!) αποφάσισε να τους βρίσει γιατί έτσι είναι το σωστό μάλλον για εκείνη.

Συγκεκριμένα είπε: «Είναι το κλαμπ μου, επιτέλους σκάστε όλοι«. Την στιγμή εκείνοι ακούστηκαν ακόμα πιο δυνατές φωνές και αρκετές αποδοκιμασίες. Η Lindsay βέβαια συνέχισε ακάθεκτη, λέγοντας «Σσσσ» στο μικρόφωνο και επαναλαμβάνοντας ξανά την προηγούμενη φράση.

Απαράδεκτη κίνηση απ΄την πλευρά της ηθοποιού, αλλά δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο τελικά!