Δεν είναι η πρώτη φορά που μια celebrity αποφασίζει να εγκαταλείψει τα social media. Κατά καιρούς αγαπημένα πρόσωπα του τραγουδιού ή της μεγάλης οθόνης κλείνουν τους λογαριασμούς τους. Όπως φαίνεται, ήρθε η ώρα και για τη Λάνα Ντελ Ρέι να προχωρήσει σε αυτή την απόφαση!

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι απενεργοποιεί όλους τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Instagram η τραγουδίστρια διευκρινίζει: «Αυτό συμβαίνει απλά επειδή έχω τόσα άλλα ενδιαφέροντα και άλλες ασχολίες που κάνω. Απαιτούν ιδιωτικότητα και διαφάνεια».

Τι είπε η γνωστή τραγουδίστρια για την απόφασή της

«Ήθελα απλώς να πω ότι προφανώς συνεχίζω να ηχογραφώ τα άλμπουμ μου». Με τη φράση αυτή καθησύχασε τους θαυμαστές της. «Γράφω ακόμη μικρά βιβλία με ποίηση. Και είμαι επίσης πολύ δραστήρια και αγαπώ αυτό που κάνω. Είμαι απόλυτα εδώ για τη μουσική. Προχωρώ επίσης σε διάφορες προσπάθειες».

Στο βίντεο η Λάνα Ντελ Ρέι δίνει επίσης μερικές λεπτομέρειες για τον επερχόμενο δίσκο της Blue Banisters, λέγοντας: «Είναι μια συλλογή από παλαιότερα τραγούδια και μερικά νεότερα. Μερικά γραμμένα από την οικογένεια και τους φίλους μου και κυρίως παλιούς συνεργάτες».

«Πιθανότατα θα υπάρχουν πάντα περισσότερα» συνέχισε. «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ από καρδιάς που συνεχίζετε να με βλέπετε μέσα από τη μουσική» τόνισε.

«Αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι θα κρατήσω τον κύκλο μου λίγο πιο περιορισμένο και θα συνεχίσω να αναπτύσσω κάποιες άλλες δεξιότητες και ενδιαφέροντα» .

Διαβάστε επίσης:

Πώς να δεις τα Instagram Stories των άλλων… ανώνυμα (ναι, γίνεται)