Το ArGOODaki των Goody’s Burger House τα φετινά Χριστούγεννα υποστηρίζει τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες όλων των μαθητών της Ελλάδας με προβλήματα όρασης. O πλέον αναγνωρισμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς, συνεχίζει την εκστρατεία της έμπρακτης προσφοράς και αγάπης για 15η χρονιά.

Η δράση της φετινής εκστρατείας αγάπης του ArGOODaki φιλοδοξεί να διευκολύνει σημαντικά την καθημερινότητα των μαθητών με προβλήματα όρασης. Στόχος είναι να καλυφθούν οι ανάγκες για 3D εξοπλισμό, καθώς η μάθηση μέσω της αφής είναι ένας από τους πιο  αποτελεσματικούς τρόπους εκπαίδευσης. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός και τα αναλώσιμα υλικά που θα τον συνοδεύουν θα διατεθούν στο Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας Κ.Ε.Α.Τ και στο 6ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλών Θεσσαλονίκης, μέσω των οποίων εξυπηρετούνται όλες οι Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου φοιτούν μαθητές μη ή μερικώς βλέποντες.

Για μια ακόμα χρονιά, το ArGOODaki έχει στο πλευρό του τον κόσμο που συμμετέχει ενεργά σε τόσο σημαντικές πρωτοβουλίες ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα. Όπως αναφέρει ο κ. Κοσμάς Κροκίδας, Marketing Manager των Goody’s «Το ArGOODaki από το 2002 έως σήμερα έχει βοηθήσει έμπρακτα περισσότερα από 15.000 παιδιά κι έχει διαθέσει περισσότερα από 4.000.000 ευρώ σε κοινωφελείς δράσεις. Το έργο του ArGOODaki δεν θα μπορούσε να έχει υλοποιηθεί χωρίς τη στήριξη των χιλιάδων φίλων που έχουν αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια».

argoodaki_2016-large

Στη φετινή εκστρατεία αγάπης μοιράζουμε αγάπη με δύο τρόπους:

 • με κάθε γεύμα ArGOODaki, επιλέγουμε ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά συλλεκτικά αντικείμενα: το αγαπημένο μας αρκουδάκι, backpacks για μικρούς και μεγάλους, ένα notebook ή μια θήκη για tablet και συνεισφέρουμε ουσιαστικά σε αυτό το σημαντικό έργο
 • επικοινωνώντας τα συναισθήματα και τη διάθεσή μας με τα emojis που δημιουργήθηκαν ειδικά για το ArGOODaki, με σκοπό να μοιράσουν το μήνυμα της αγάπης. H εφαρμογή ArGOODaki emojis είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store & το Google Play Store

 #argoodaki #goodysburgerhouse #sharelove

 Μπορείτε να δείτε το βίντεο της ενέργειας, κάνοντας κλικ στο: https://www.youtube.com/watch?v=zHT-kpPnkAw

Η πορεία και το έργο που έχει υλοποιήσει το ArGOODaki μέχρι σήμερα  

 • Εξοπλισμός Ολοκληρωμένης Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παιδιών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών (2002)
 • Εξοπλισμός του Πολυαισθητηριακού χώρου θεραπείας των Αισθήσεων, στην ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης (2003)
 • Ανέγερση Παιδικού Σταθμού για παιδιά με προβληματικό περιβάλλον, του σωματείου οι «Φίλοι του Παιδιού» στο Μεταξουργείο (2003)
 • Εξοπλισμός του Κέντρου Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» για τα παιδιά με σοβαρότατα κινητικά και νοητικά προβλήματα (2004)
 • Ενίσχυση του Εξοπλισμού της «Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος» με την αγορά ειδικού οχήματος για τα άτομα με κινητικές δυσκολίες (2004)
 • Δημιουργία του κέντρου «Το σπίτι της Μέριμνας» για ψυχολογική στήριξη και φροντίδα σε παιδιά, έφηβους και τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν μια σοβαρή απώλεια (2005)
 • Δημιουργία ομάδας Πρόληψης & Δράσης, σε συνεργασία με την Ένωση Σωματείων Ιδρυμάτων «Μαζί για το Παιδί», για τη διάγνωση, πρόληψη και υποστήριξη παιδιών σε επιλεγμένα ιδρύματα της ελληνικής περιφέρειας (2006)
 • Ανακαίνιση 5 βρεφονηπιακών σταθμών του ιδρύματος «Η Παιδική Στέγη» σε Αθήνα και Πειραιά (2007)
 • Συμμετοχή στην ανέγερση σπιτιού φιλοξενίας παιδιών με προβληματικό περιβάλλον, στο Μοσχάτο, σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» (2008)
 • Εξοπλισμός τεσσάρων μονάδων ημερήσιας νοσηλείας στην Ογκολογική Μονάδα Παιδιών «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα» (2009)
 • Κατασκευή σχολείου και εξοπλισμός των χώρων που ζουν τα παιδιά που νοσηλεύονται με καρκίνο και οι οικογένειές τους, στον πρώτο Ξενώνα του Συλλόγου «Ελπίδα» (2010)
 • Προσφορά τροφίμων για σίτιση 1.000 άπορων παιδιών κάθε μέρα για 1 χρόνο σε συνεργασία με τα ιδρύματα «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος» και «Οι Φίλοι του Παιδιού», που αποτελούν μέλη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας» (2011)
 • Ενίσχυση βασικών εκπαιδευτικών αναγκών των παιδιών ακριτικών νησιών: Λειψοί, Τέλενδος, Ψέριμος και Ψαρά (2013), Αγ. Ευστράτιος (2014), Τήλος και Χάλκη (2015)