Πως είναι άραγε να πίνεις καφέ μαζί με τον ποντικό με τον γαλάζιο φιόγκο; Αν έχεις αναρωτηθεί τότε το Cap Cap μπορεί να σου δώσει τη λύση! Ο αγαπημένος σου φίλος θα σε πάρει από το χέρι και θα σε οδηγήσει σε ένα μαγικό παραμύθι. Εκεί μπορείς να δοκιμάσεις όλες τις κλασσικές γεύσεις τις οποίες ήδη γνωρίζεις αλλά και όλες εκείνες που δεν έχεις ακόμα φανταστεί. Καφετέρια ή ζαχαροπλαστείο; Δεν μπορώ να διαλέξω! Το μέρος είναι μαγικό και σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή με την ευγένεια του προσωπικού αλλά και τη διακόσμηση του χώρου.

1

Νόστιμα γλυκά που λιώνουν στο στόμα για όλους όπως cupcakes με σοκολάτα ή mud pie με επικάλυψη Bueno ή ακόμα και red velvet cake αλλά και η αγαπημένη βουτυρόμπυρα (ναι ξέρεις το ποτό του Χάρι Πότερ) θα την βρεις εκεί! Όσο λοιπόν θα απολαμβάνεις τις μυστικές συνταγές που φτιάχνουν τα ξωτικά στη κουζίνα του Cap Cap μπορείς να διαβάζεις την Ημερήσια Κουκουβάγια . Εκεί θα βρεις όλα τα Cap Cap News που σε ενδιαφέρουν αλλά και συνεντεύξεις – άρθρα που δεν έχεις φανταστεί.

2

Και για εσένα που θέλεις συνέχεια διαφορετικό μέρος και δεν σ αρέσουν τα συνηθισμένα να ξέρεις πως το Cap Cap αλλάζει διακόσμηση τουλάχιστον 6 φορές τον χρόνο έτσι το αποτέλεσμα είναι πάντα μαγικό και δημιουργικό!

3

Και για εσένα που δεν μπορείς πλέον να ζήσεις χωρίς το Cap Cap ούτε την Πρωτοχρονιά σου έχουμε ευχάριστα. Η κλασσική βασιλόπιτα του ποντικού με το γαλάζιο φιόγκο με την μυστική παραμυθένια συνταγή από σοκολάτα και επικάλυψη απαλής βουτυρόκρεμας σοκολάτας θα χωριστεί σε 12 κομμάτια και ελπίζουμε να είσαι εσύ ο τυχερός που θα κερδίσεις το φλουρί. Μπορείς να την παραγγείλεις από εδώ (http://www.capcap.gr/index.php?route=product/product&product_id=388)

Μάλιστα από τον προηγούμενο Απρίλιο έχει ανοίξει ακόμα ένα κατάστημα Cap Cap στο Ελληνικό γιατί ο λιχούδης ποντικός με τον γαλάζιο φιόγκο θέλει να απολαμβάνει λαχταριστές γεύσεις όπου και αν είναι!

VIDEO/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Εβίνα Αλεξανδρή