Μεγαλύτερη γκαντεμιά από το να χαθούν οι αποσκευές σου δεν υπάρχει. Το να βρίσκεσαι ξαφνικά στο εξωτερικό χωρίς άλλα ρούχα να φορέσεις είναι πραγματικά σκέτος εφιάλτης. Φανταστείτε τώρα να είσαι έτοιμος και να παντρευτείς και να μην έχεις γαμπριάτικο να βάλεις!
Αυτό έπαθε ένας Αμερικανός που πέταξε από το Σαν Φρανσίσκο με την Delta Airlines για να πάει να κάνει το γάμο του στην Ισλανδία. Οι βαλίτσες του χάθηκαν στους ενδιάμεσους σταθμούς, βλέπε Παρίσι και Βερολίνο, και βρέθηκαν μετά από μέρες στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης!
Το θέμα όμως ήταν πως ο τύπος παντρεύτηκε άνευ κουστουμιού και έβγαλε μία τρομερή αναμνηστική φωτογραφία όπου ποζάρει δίπλα στη νύφη του με τις κάλτσες, ένα μποξεράκι και ένα t-shirt που γράφει “Αυτό το γαμπριάτικο κοστούμι είναι προσφορά της Delta Airlines” . 
Η φωτό ανέβηκε στο Reddit και ακολούθησε ένας χαμός! Κάτω από το σχόλιο “Αν θέλετε να βρεθείτε εσείς και τα ρούχα που θέλετε να βάλετε σε ένα γάμο, στην ίδια χώρα μην ταξιδέψετε με την Delta Airlines”, πολλοί έγραψαν τα… χειρότερα για την εταιρεία που αρκέστηκε να ρίξει το φταίξιμο για την απώλεια των αποσκευών σε μικρότερες ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες. Μια φορά πάντως η φωτό έγραψε ιστορία!