Η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας πλησιάζει. Στις 8 Μαρτίου γιορτάζουμε τις σημαντικές γυναίκες της ζωής μας μαζί με τη FOREO. Η σουηδική εταιρεία εμπνέεται από την ιδέα της Συνεργασίας και του Women Empowerment και εξυμνεί τις γυναίκες όλου του κόσμου με την πρωτοβουλία Choose To Inspire.

Μοναδικά δώρα FOREO με αφορμή τη γιορτή της γυναίκας

Η FOREO προσφέρει μία σειρά από πρωτοποριακές beauty και wellness λύσεις. Aπό την πολυβραβευμένη cleansing συσκευή LUNA, μέχρι το επαναστατικό UFO που επανεφευρίσκει τον τρόπο που εφαρμόζουμε μάσκες και την οδοντόβουρτσα ISSA που αλλάζει τα δεδομένα. Με σκοπό να τονώσει την αυτοπεποίθηση των γυναικών και να τις εμπνεύσει να ενδώσουν στο self-care, το brand προσφέρει την ευκαιρία για δημιουργικότητα καλώντας τις καταναλώτριές του να τιμήσουν γυναίκες στη ζωής τους που είναι γεμάτες θάρρος, δύναμη, ευαισθησία ή διορατικότητα. Επιβραβεύει μάλιστα την παραπάνω πρωτοβουλία, προσφέροντας μοναδικά FOREO δώρα στις πρωταγωνίστριες των ιστοριών.

Η πρωτοβουλία θα πραγματοποιηθεί online από την 1η Μαρτίου έως και τις 08 Μαρτίου 2021

Οι γυναίκες που επιθυμούν να πάρουν μέρος πρέπει να ακολουθήσουν τα εξής βήματα:

-Οι συμμετέχουσες πρέπει να δημοσιεύσουν στο Instagram ή το Facebook μία φωτογραφία ή video που απεικονίζει εκείνη τη γυναίκα, κάνοντας την mention, όπως επίσης και την επίσημη σελίδα της @foreo, μαζί με το hashtag #Choose2Inspire

-Στη συνέχεια οι συμμετέχουσες θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται στο Instagram bio της @foreo

-Επιλεγμένες ιστορίες θα κοινοποιηθούν στους επίσημους social media λογαριασμούς του brand, ενώ θα βραβευτούν οι καλύτερες χίλιες ιστορίες.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρωτοβουλία μπορείτε να βρείτε εδώ